Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Explosieve beweging beurzen op komst

De beurzen staan aan de vooravond van een explosieve beweging. Dat blijkt uit de Bradley Model Siderograph meldt traderplanet.com. Dit model is door Donald Bradley ontwikkeld in de jaren 40 van de vorige eeuw om een voorspelling voor de aandelenmarkten te maken. Hij kende numerieke waarden toe aan bepaalde planetaire standen. De som is een de siderograph. De Bradley Sideropgraph is ontworpen om keerpunten in de Amerikaanse beursgraadmeter Dow Jones en de S&P 500 te voorspellen. Het voorziet niet of dat keerpunt een hogere top of lagere bodem wordt. Het model geeft slechts de sterkte van de trend aan door de daling of stijging op de Siderograph.

Dit jaar

Het model was dit jaar redelijk accuraat. Het toont dat in de eerste vier-vijf maanden de Amerikaanse beurzen zijwaarts zouden bewegen (geen trend). In mei voorzag het een sterkere trend die tot half juli zou duren. Ook dit was in overeenstemming met de werkelijkheid. De volgende stap is dat het model een belangrijke trendverandering voorziet op 16 juli (+of – zeven dagen) dit tot half november (11/20) zal aanhouden..

De nieuwe trend is erg sterk als gekeken wordt naar de daling op de Siderograph (zie onderstaande figuur). Met de toonaangevende beursgraadmeter S&P 500 op een record kan dit betekenen dat we een 10% correctie kunnen verwachten.

Bradley Siderograph 2014
Bradley Siderograph 2014

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

11 reacties op “Explosieve beweging beurzen op komst”

 1. Klaas pool

  Beste satilmis,
  Ondanks het feit dat Ik ook een behoorlijke correctie aan zie komen, vind Ik het misplaatst dat je deze niet onderbouwde bradley flouwekul gebruikt. Wat was de track record vanaf de veertiger jaren vorige eeuw tot nu?

 2. Avatar

  Kijk, wat Satilimis nu al een tijdje doet in artikelen is niet ‘standaard’ ja. En daarom wordt het dus ook niet begrepen.
  Omdat het dus niet begrepen wordt, en er derhalve dan ook geen enkele kennis is hierover, is het flauwekul geworden…

  Naar mijn idee heeft de website, of in ieder geval deze auteur, een omslag gemaakt in het beurs kijken, en dat is best een grote stap voor een auteur, die niet de reputatie van de beurs op het spel zet maar z’n eigen.Zul je dan flauwekul gaan beschrijven?, lijkt mij niet.

  Zolang we nog alles ‘standaard/traditioneel’ blijven bekijken zullen we er nooit achter komen wat een beurs nu echt drijft.

  Goed artikel Satilmis !

 3. Avatar

  Kareel Karel Gekrakeel, je bent ook overal…
  Met zo veel gelezen artikel in je broekzak kan het niet anders dan dat jij de crisis goed doorkomt, mits goed gelezen natuurlijk….

 4. Avatar

  Maar wat wil u nu eigenlijk zeggen Edwin Hogervorst?Is het zo moeilijk uw gedachtenkronkels in ordentelijke zinnen weer te geven aub?

 5. Avatar

  Kareel, ‘gedachten kronkels’ zitten in jouw hoofd. Directer dan dit is onmogelijk, maar jij komt van een andere planeet en begrijpt bepaalde dingen gewoon niet.
  Neem een voorbeeld aan Onno, dat is pas inhoudelijk ingaan op een artikel. Bij jou komt er bagger uit, stinkende.

  1. Avatar

   Jouw taalgebruik is anders niet zuiverder vriend, kijk maar naar deze reactie met een vraagstelling, en nog een vraagstelling…. Wellicht ben je er niet bewust van maar zuiver is anders.

   Wat is eigenlijk het plan achter al deze schizofrene ontwikkelingen? Misschien kan Broca of Jan daar iets over kwijt….

 6. Satilmis

  Dit begint de spuigaten uit te lopen. Wij willen hier geen gescheld en getier. Inhoudelijke reacties zijn welkom. Wij hebben daarom besloten om de reacties te modereren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *