Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

DAX: pauze in opwaartse trend

De Duitse aandelenindex zet zijn consolidatie voort in een verder intacte opwaartse beweging. Het fluctuatiepotentieel varieert van ongeveer 13.500 tot 14.200 punten.

De DAX stabiliseerde zich onlangs op zijn maandelijkse gemiddelde koers wat momenteel de volgende steunzone is met ongeveer 13.750 punten.  Een horizontale keerzone is op 13.500 / 13.600. Verzekerd door de daar te verwachten aankopen, is een stijging naar 13.950 over de kleine oriëntatielijn van de verkopers (rood) mogelijk. Zelfs een groter pluspunt zou in eerste instantie alleen moeten plaatsvinden binnen de kortetermijnfluctuatiecorridor (grijs), die zich momenteel uitstrekt tot de grens van 14.200.

DAX 20 januari 2021
DAX 20 januari 2021, bron: Index Radar.

De voorspelling op middellange termijn is ongewijzigd: het is positief. Pas eind december sprong de index omhoog naar een bereik van 13.500 / 13.800 afgeleid van voorgaande jaren en stuurde dus een sterktesignaal. Hier reikt het potentieel in de voorspelde corridor (blauwe zone) zelfs verder dan de drempel van 14.500.

Wilt u graag beleggen, maar heeft u weinig tijd? Wij beleggen voor u op een ‘No Cure No Pay’ basis. Vraag de gratis brochure aan.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *