Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

DAX: omhoog of omlaag?

In afwachting van het rentebesluit van de Fed, het stelsel van centrale banken in de Verenigde Staten, bewegen de aandelenmarkten zijwaarts. De Duitse DAX blijft vandaag binnen een tradingrange van 60 punten ten opzichte van het slot van gisteren. Als gekeken wordt naar de wilde bewegingen van de afgelopen dagen is dat gering. De beursgraadmeter blijft technisch in niemandsland, in de trading zone van 10.000 tot 10.500 punten.

Volgens de gegevens van de futuresmarkt verwacht slechts 32% van de handelaren een renteverhoging. Er doet een theorie de ronde dat de Fed alleen overgaat tot een verhoging als 70% van de markt dit ingeprijsd heeft zodat het geen schokeffect zou veroorzaken. Soortgelijke verhogingen in 1999 en 2004 worden daarbij als argument gebruikt.

Een renteverhoging nu zou de markt nu schokken. Aan de andere kant is een uitstel tot december een signaal dat de monetaire autoriteit niet gelukkig is met de huidige economische ontwikkeling en zal als een teken van zwakte gezien worden.

Exit Long

DaxTrader Korte Termijn, onze nieuwe signalendienst heeft gisteren de long positie gesloten. Het leverde een winst van 73 punten. Dit systeem genereert automatisch signalen zonder dat er sprake is van emotie. Het totale resultaat sinds 29 juni bedraagt nu 2.118 punten oftewel 10.590 euro (zie hieronder).

Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

In tabelvorm:

Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

AutoTrading]

Per 1 oktober starten we met autotrading, een vorm van traden waarbij de order automatisch uitgevoerd kunnen worden zonder dat u de hele tijd uw mobieltje in de gaten moet houden.

Wilt u ook winstgevend beleggen zonder grote risico’s maar met een prima resultaat. Dan is DaxTrader Korte Termijn wat voor u. Er is een startkapitaal nodig van € 7.000. Het doel is een rendement van 250% per jaar te halen.

KLIK HIER voor meer informatie en om u aan te melden.

Een verwijzing voor de titelfoto: https://flic.kr/p/qaW2bX

Dit bericht delen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.