Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

DAX maakt een vreugdesprong

Volgens een studie heeft de remdesivir van Gilead veel succes gehad bij de behandeling van Covid 19-patiënten. Dit is een sprankje hoop in de strijd tegen het nieuwe virus. En dat weten beleggers ook.

Volgens een belangrijk Covid-19-onderzoek van de Universiteit van Chicago vertoonden de meeste patiënten die met Gilead’s remdesivir werden behandeld ‘snelle verbeteringen bij koorts en ademhalingsproblemen’, meldt het online medische nieuwsplatform STAT News. Ze werden na minder dan een week genezen. Het onderzoek is uitgevoerd bij 125 patiënten, van wie er 113 ernstig ziek waren, van wie er 2 tot nu toe zijn overleden.

De universitaire kliniek gaf in een e-mail aan dat partiële gegevens van een lopend onderzoek niet gebruikt mogen worden om resultaten af ​​te leiden. Informatie van een intern forum voor wetenschappers is zonder toestemming gepubliceerd.

Het zij zo. Het is duidelijk het positieve signaal waar veel investeerders op hebben gewacht. Toen de studiegegevens op vrijdagavond bekend werden, maakten de Amerikaanse futures een enorme sprong.

Trump toont manieren om uit de lockdown te komen

Donald Trump kondigde donderdagavond (lokale tijd) aan dat het de economie van zijn land in drie fasen zou heropenen. Een landelijke sluiting kan geen langetermijnoplossing zijn. ‘We moeten een functionerende economie hebben en die willen we heel, heel snel terug’, zei hij.

De Amerikaanse futures kregen ook een extra boost door de aankondiging van Boeing dat de productie volgende week opnieuw zou beginnen. ‘S Morgens is de futures op de Amerikaanse leidende index Dow Jones Industrial Average 3,7 procent hoger.

Dit geeft ook de Duitse beurs ’s ochtends een krachtige boost. De Duitse beursindex noteert momenteel ruim 3,3% hoger op 10.637 punten.

Steun en weerstand

De DAX kan weer de weerstand op zoeken op 10.761 punten. Steun ligt op 10.391 punten.

Bent u het beu om de hele dag naar de koersen te staren? Leveren uw beleggingen weinig op? Dan is Automatisch Beleggen mogelijk wat voor u. Op die manier kunt u meeliften op het succes van ons systeem terwijl u van uw vrije tijd geniet. Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *