DAX: is er nog meer mogelijk?

Voor de vierde dag op rij heeft de DAX een nieuw recordhoogte bereikt, met een overschrijding van de 17.500 punten. De DAX-Kursindex, die de prijsontwikkeling van de Duitse “blue chips” weergeeft zonder rekening te houden met dividenden, heeft ook een belangrijke mijlpaal bereikt.

Of de beurs stijgt of daalt, we kunnen altijd geld verdienen. Wij hebben een volautomatisch systeem ontwikkeld die al het werk uit handen neemt en zonder emoties belegt. Het kan profiteren van zowel een stijgende als een dalende markt. Vraag hier de gratis brochure aan. KLIK HIER

Doorbraak en Potentieel

De Kursindex heeft eindelijk het oude recordhoogte van november 2021 bij 6.883 punten overtroffen, wat een doorbraak naar onbekend gebied betekent. Uit de diepte van de tussentijdse inkeping komt nu een berekend koersdoel van 7.250 punten naar voren, wat overeenkomt met een verder opwaarts potentieel van ongeveer 5%.

Toekomstige Groei

Overgebracht naar de DAX®-Performanceindex, zou dit vervolgpotentieel een koersdoel van 18.375 punten impliceren. De MACD, die onlangs op zijn signaallijn landde en daarna meteen weer omhoog draaide, geeft momenteel extra rugwind. Dit was in het verleden vaak een teken van een verdere opwaartse impuls. Dus, is er nog meer mogelijk voor de DAX? De tijd zal het leren.

Bron: HSBC

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.