DAX herstelt fors. Wat zijn de richtpunten?

De koersen in Europa herstellen fors na de ingediende plannen. Het Damrak stevent vol vertrouwen op het weekend af. Beleggers liepen vooruit op een deal met Griekenland en de koersen gingen over een breed front omhoog. De Duitse DAX-index boekt een winst van bijna 2,5%. De AEX koerst 12 punten hoger op 482 punten.  Gisteren waren beleggers ook al goedgemutst. In 2 dagen heeft de Amsterdamse beursgraadmeter 27 punten winst geboekt.

Wat zijn nu de richtpunten voor de beurzen? Een weerstand voor de AEX kan verwacht worden op 484 en daarna op 490. Steun vinden we op 366.

Voor de DAX gaan wij uit van een weerstand op 11.352 en vervolgens op 11.634. Steun voor de DAX is er op 10.900.

Nieuw! Handelen op de DAX voor de korte termijn

Wij hebben in aansluiting van onze DaxTrader systeem ook een handelssysteem voor de DAX ontwikkeld voor de korte termijn. De signalen worden automatisch gegenereerd en per e-mail en sms verzonden. Ook deze signalen bieden wij aan op basis van “no cure no pay”. U betaalt geen maandelijkse vaste abonnementskosten. Bij ‘no cure-no pay’ factureren we u achteraf, alleen indien het systeem winst heeft gemaakt. Wij factureren u dan 1 euro per netto DAX punt winst. We rekenen af op basis van 10 signalen. Wij rekenen 1 euro per DAX punt.

Op het forum plaatsen we de resultaten van de transacties.

Onze laatste trade was een long signaal die we met 400 punten winst gesloten hebben. Hieronder de resultaten toe nu toe. Wij hebben een brochure samengesteld die u kunt downloaden: KLIK HIER

Een verwijzing voor de titelfoto van Will Palmer: https://flic.kr/p/zseBS

 

1 gedachte over “DAX herstelt fors. Wat zijn de richtpunten?”

  1. 2 dagen van optimisme is leuk natuurlijk, en het heeft velen op het verkeerde been gezet. Eigenlijk is er niets veranderd in de nog af te leggen weg van beide indices….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.