skip to Main Content

Correctie biedt nieuwe instapkans

De huizige correctie lijkt eerder een nieuwe kans om in te stappen. Wilt u ervan profiteren? De aandelenbeurzen hebben de afgelopen dagen flink ingeleverd. De lage olieprijs,de vrees voor vervroegde verkiezingen in Griekenland en de strengere regels die China heeft doorgevoerd op de obligatiemarkten.

De beurzen lijken een beetje vermoeid na een stevige rally sinds half oktober. Een kleine correctie lijkt dan ook niet zo vreemd. Maar dat lijkt vooralsnog geen reden om wijzigingen in de portefeuille aan te brengen. Deze correctie lijkt eerder een nieuwe kans om in te stappen (voorzover daar de liquiditeiten voor aanwezig zijn).  De aandelen trackers staan allen op winst.  De themabeleggingen zijn bedoeld voor de langere termijn en blijven ook behouden.Het rendement van de portefeuille bedraagt YTD 6,45 procent exclusief dividend. Houdt er rekening mee dat het dividend op jaarbasis al gauw meer dan 3 procent bedraagt!

Bent u een meer lange termijn belegger met een offensieve insteek? Dan is de Critivestor nieuwsbrief wat voor u. Als we kijken naar het rendement sinds oktober 2011, dan bedroeg die ruim 39%, Daarnaast hebben we relatief weinig transacties gedaan. Ook hebben we in geen enkel jaar een negatief resultaat geboekt. Meldt u hier aan voor Critivestor. Op die manier hoeft u niets te missen.

DIT VINDT U MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Recente reacties

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Hoe kunnen we u helpen ?

Recente Artikelen

Abonneer u om updates te ontvangen!

Archieven


Back To Top
×Close search
Zoeken
LAAT ME U HELPEN