Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Beurzen breken uit

De beurzen sloten vandaag hoger gedragen door de toespraak van de voorzitter van de Europese Centrale Bank, Mario Draghi, vrijdag in Jackson Hole.

De AEX sloot 1,2% hoger op 409,32. De Duitse DAX klom met 1,83% naar 9510 punten. Ook is er een positieve stemming op Wall Street. De Amerikaanse beursgraadmeter S&P heeft de 2.000 punten aangetikt.

In Jackson Hole herhaalde de ECB-topman dat de ECB klaar staat met passende maatregelen als de economische ontwikkelingen daar om vragen. Tevens erkende hij dat de inflatie in het eurogebied achterblijft bij de verwachtingen.

Op 18 augustus meldde ik dat de AEX een hogere bodem had gevormd. Een slot boven de 407 punten betekent dat Amsterdamse beursgraadmeter de opmars voort kan zetten.

AEX 25 augustus 2014
AEX 25 augustus 2014

Met CritiTrader hebben we een long long trade op de DAX lopen. We zijn ingestapt op 9328. Die beursgraadmeter noteert nu op 9508.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

6 reacties op “Beurzen breken uit”

 1. Avatar

  Allemaal leuk en prachtig, maar misschien is het handig om op voorhand met Fibonacci niveau’s te laten zien wat er gebeuren gaat in plaats van achteraf te laten zien wat er gebeurt is. Dat maakt een analyse net even een tikje betrouwbaarder.

 2. Avatar

  Satilmis, waarom een link over Fibonacci erbij?…Jij weet niets van Fibonacci, ben ik dan ook gelijk onwetend?

  In elk platform zit trouwens wel een Fibonacci tool, lees je eigen link en ga met dat tool aan de slag.

 3. Satilmis

  Het feit dat er op elke platform een Fibonacci tool zit, betekent nog niet dat het gebruikt moet worden. Daar ging dat artikel over: een kritische beschouwing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *