Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Onze beleggingssystemen zijn de beste binnen Tradzster!

Onze beleggingssystemen, AexTrader en DaxTrader Korte Termijn zijn de beste binnen Tradzsterhet platform waar beleggers hun strategieën openlijk met elkaar delen. U kunt een gratis rekening openen en anderen voor u laten beleggen. Op het Tradzster-platform vind u meer dan 25 strategieën, elk met een andere focus.

In het afgelopen kwartaal is een winst gemaakt van ruim € 10.000 Daarmee zijn wij de beste presterende systemen binnen Tradzster!

prestatie_systemen_tradzster
prestatie_systemen_tradzster

Klik op figuur om te vergroten

Beleggen kan een alternatief zijn voor sparen om meer rendement te maken voor bijvoorbeeld het pensioen, de studie van (klein)kinderen of dat ene droomhuis. Veel particulieren hebben echter niet de tijd en de kennis om de markten te volgen. Daarom bieden wij per 1 april 2016 automatisch beleggen aan. De transacties die wij doen worden automatisch gekopieerd door de deelnemers. Op die manier heeft u er geen omkijken naar.

Wij bieden twee systemen aan: AexTrader en DaxTrader Korte Termijn, Het eerste systeem volgt de Nederlandse beursindex en het laatste die van Duitsland.

In de afgelopen drie maanden hebben ons systemen uitstekend gepresteerd. De resultaten waren zo sterk dat we behoren tot de beste systemen bij Tradzster op kwartaalbasis.

prestatie_systemen_tradzster2
prestatie_systemen_tradzster2

Klik op figuur om te vergroten

In totaal is in de periode 1 juni-30 september een winst gemaakt van ruim € 10.000 (zie bovenstaande afbeelding).  Voor AexTrader bedroeg het resultaat € 6.000 en voor DaxTrader Korte Termijn € 4.000.

prestatie_aextrader_tradzster
prestatie_aextrader_tradzster
prestatie_daxtrader_korte_termijn_tradzster
prestatie_daxtrader_korte_termijn_tradzster

Autotraden

Thans sturen wij de signalen per e-mail en SMS. Wij kunnen ons voorstellen dat u niet de hele dag de tijd heeft om de signalen te volgen. Wij zijn daarom een samenwerking aangegaan met online broker Tradzster. Dit is een handelsnaam van Caesar Capital B.V., beschikt over alle benodigde vergunningen en staat onder toezicht van de AFM en DNB. Het bedrijf en de grondleggers zijn verantwoordelijk voor vele introducties op de Nederlandse en Belgische markt voor online beleggen in de afgelopen jaren.

Deelnemers kunnen een gratis rekening bij online broker Tradzster openen en daarmee automatisch de trades van ons systeem kopiëren. Dit betekent dat ik (Satilmis Ersintepe) ook mee ga handelen. De volgers kopiëren de transacties van ons systeem. U hoeft alleen lid te worden van Tradzster en de transacties worden automatisch op uw rekening verricht.

Hoe werkt het?

Als er een signaal is, dan stuurt onze computer dit door naar Tradzster. De broker zorgt er vervolgens voor dat de transacties worden verricht op de effectenrekening van onze abonnees. Alleen bij uitvoering van de orders ontvangen klanten een e-mail. U hoeft geen actie te ondernemen of u computer hoeft niet online te zijn.

Aanmelden

Heeft u interesse, meld u dan aan via de onderstaande links.

AexTrader: KLIK HIER

DaxTrader Korte Termijn: KLIK HIER

Brochure

Wij hebben een brochure samengesteld die u kunt downloaden of lezen: KLIK HIER

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op . U kunt ons ook bellen: + 31 (0) 6 337 335 68 of whatsappen.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *