Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Algoritmen hebben een grote impact

De uitbraak van het coronavirus heeft van de financiële markten de ultieme achtbaan gemaakt , waarbij paniekhandel enorme koersschommelingen en grote verliezen veroorzaakt.

Wat kunnen beleggers doen ?

In deze markt zijn enorme winsten maar ook enorme verliezen te behalen. De achtbaan van de markt werkt in op de emotie van beleggers. Wilt u ook rust in uw hoofd en zonder emoties handelen? Dan is mogelijk automatisch beleggen wat voor uw. Het heeft met een startkapitaal van € 7.000 in juni 2015 , een winst van € 18.875 gemaakt. Dit jaar staat het op een mooie winst.

Belangrijkste kenmerken van Automatisch Beleggen:

-Ideaal bij weinig tijd
-Gemak
-Lage kosten voor beheer en administratie.
-Flexibel in- en uitstappen.
-Online inzicht in uw belegging.
-Deskundigheid

Vraag De Gratis Brochure Aan. KLIK HIER.

Op de beurs van de New York Stock Exchange heeft een handelaar onlangs de stemming tegenover Yahoo Finance beschreven. Tijdens een bijzonder volatiele week boekte de toonaangevende beursgraadmeter Dow Jones Industrial Average ( ^ DJI ) zijn grootste puntwinst ooit – om weer het meeste meteen terug te geven de volgende dag .

“De toename van algoritmische handel heeft bijgedragen aan deze volatiliteit, omdat dit type handel een grote invloed op de prijzen kan hebben”, zegt Matt Aronowitz, lid van NYSE en portefeuillemanager bij NYAM LLC. Hij noemde de whipsaw-actie ‘een geheel nieuwe handelsomgeving’.

Computergestuurde handelsalgoritmen – die vaak zelfs in de beste tijden vaak worden gebruikt voor volatiele markten – helpen nu zeker niet, legde Aronowitz uit. De algoritmen voeden zich met elkaar en creëren een omgeving met minder liquiditeit.

“Wanneer de marktvolatiliteit toeneemt, neemt de liquiditeit af naarmate marktmakers de aandelen die zij binnen hun portefeuille mogen houden verminderen”, legt de belegger uit.

Die bewegingen zorgen voor escalerende koersbewegingen en een hogere frequentie van algoritmische reacties – wat ‘een vicieuze cirkel wordt’, daarom hebben we in zo’n korte periode zo’n drastische toename van de volatiliteit gehad, ‘zei hij.

Hij voorspelt dat dit zal doorgaan totdat we duidelijkheid krijgen over hoe erg het virus dit jaar de markt zal beïnvloeden, wat er uiteindelijk toe zal leiden dat institutionele beleggers geld weer aan het werk zetten en de markt ondersteunen.

Vaak moeten koersen veel verder gaan dan ‘waarde’ voordat institutioneel geld bereid is in dit soort markten te stappen. “Dit leidt uiteindelijk tot een cyclus van kalmte en marktnormaliteit, vertelde Aronowitz aan Yahoo Finance. Maar precies wanneer dat zal gebeuren, is iedereen aan het raden.

Profiteer van ons algoritme

Wij hebben een algoritme op de Duitse DAX ontwikkeld die zowel op een stijging als op een daling kan inspelen. Alle aan-en verkopen gaan automatisch dus het is mogelijk dat u zelf niets meer hoeft te doen. Het systeem heeft met een startkapitaal van € 7.000 in juni 2015 , een resultaat van € 18.875 gemaakt. Vergelijk dit met uw beleggingen.

Vraag De Gratis Brochure Aan. KLIK HIER.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *