Long op AEX: +28%

Vandaag zijn wij met CritiTrader long gegaan op de AEX. We hebben vandaag € 245 netto verdiend oftewel een rendement van 28%. Daarmee komt onze winst voor dit jaar uit op € 2.352 netto.

Terwijl iedereen een daling verwachtte trad er vanochtend een verrassend herstel op het Damrak op. Naderhand bleken de verkiezingsuitslag in Frankrijk en Duitsland toch niet zo dramatisch als gedacht. De aanstaande president Hollande heeft zich gecommiteerd aan de begrotingsdiscipline en in Griekenland kreeg de overwinnaar een bonus van 50 zetels wat de kansen op een euro-gezinde regering vergroot. Ook de goede Duitse industriële orders stuwden de beurzen. De AEX sloot 1,3% op hoger 304,74 punten.

De vraag is of deze stijging de komende dagen verder doorzet. Een stevige weerstand ligt op 30x punten en steun vinden we op 304,5 punten. Mogelijk gaan we daarmee iets doen voor de leden.

CritiTrader

Ondanks een moeilijke markt staat CritiTrader, onze service voor traders, op een mooie winst voor dit jaar. Wij zijn één van de weinigen die dit jaar een positief rendement laten zien. We hebben vandaag € 245 netto verdiend oftewel een rendement van 28%. Daarmee komt onze winst voor dit jaar uit op € 2.352 netto.

Wilt u geheel vrijblijvend een proefabonnement nemen? Schrijf u in dan via deze link:

https://www.dekritischebelegger.nl/abonnementen/crititrader/

2 gedachten over “Long op AEX: +28%”

  1. De titel van uw artikel “Long op AEX: +28%” is verwarringwekkend.

    Met de titel geeft u kennelijk aan door long te gaan 28% rendement te verwachten. Als dat niet het geval is dient u m.i. de titel anders weer te geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.