Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

AEX: we pakken ruim € 11.000

Ons handelssysteem op de AEX heeft de afgelopen drie maanden een prima resultaat gehaald. De totale winst bedroeg maar liefst 53 AEX-punten oftewel ruim  11.000. Dit met een budget van slechts 15.000 euro. Dit betekent een rendement van ruim 73%!

We zijn in april begonnen met het geven van signalen die live op het forum gevolgd konden worden. Sinds 1 juni bieden wij de signalen op basis van “no cure no pay” aan. Dat houdt in dat als het systeem geen winst maakt, volgers ook geen abonnementskosten hoeven te betalen. Daarnaast is een vast bedrag ook mogelijk. Uitgaande van 200 euro per AEX-punt wordt beoogd een winst te behalen van € 23.000 per jaar en gemiddeld € 1.900 per maand.

Systematisch beleggen

De signalen van AexTrader worden automatisch gegenereerd zonder emotie. Hieronder ziet u de resultaatsontwikkeling vanaf 1 juni:

Resultaat AexTrader per 27 november 2015
Resultaat AexTrader per 27 november 2015

Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Wat opvalt is dat er periodes van verlies waren, de drawdown periodes. Maar uiteindelijk is na iedere dip in het resultaat de winst verder gestegen. Dit systeem is dus niet bedoeld voor mensen met een zwakke maag.

Werking systeem

Wij werken met een ingebouwde stoploss die ons beschermt voor grote verliezen. Deze heeft zijn nut bewezen want u ziet in de bovenstaande tabel dat de verliezen beperkt zijn gebleven. We spelen in op zowel stijgende- als dalende koersen. Het systeem is een combinatie van trendvolgende signalen als contratrend tendensen. Dat is uniek omdat de meeste systemen alleen maar rekening houden met één of het ander. Wij hebben deze dichotomie in het systeem verwerkt. Daardoor zal het nooit te lang in een verliespositie blijven zitten zodat de verliezen beperkt worden.

Het systeem berekent steeds de kans op winst en verlies en bepaalt of het een signaal afgeeft. Het pakt alleen de trades die de moeite waard zijn. Het systeem is uniek en niet op internet te verkrijgen.

Uitgebreide brochure

Wij hebben een brochure samengesteld die u kunt downloaden: KLIK HIER

Mooi cadeau !

 

Sinterklaas zat te denken wat hij aan lezers van De Kritische Belegger moest schenken:

Voor deze signalendienst is het aan te raden dat u een rekening bij IG heeft maar niet noodzakelijk. Wij werken zelf met CFD’s van IG. Als u lid wordt van IG en nog niet geprofiteerd heeft van onze acties dan kunnen wij u het volgende aanbieden: 1 maand proefabonnement gratis! U kunt dan ons een e-mail sturen dat u gebruik wilt maken van deze actie. U dient wel minimaal € 15.000 gestort te hebben.

Lid worden van AexTrader

Wilt u ook signalen ontvangen? Klik HIER om u aan te melden en voor meer informatie.

Link naar de gebruikte afbeelding: https://flic.kr/p/s68a4i door Pictures of Money

 

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

6 reacties op “AEX: we pakken ruim € 11.000”

 1. Avatar

  Ik had op een aantal aandelen winst moeten nemen. Ik had vandaag eerlijk gezegd nog een eindejaarsrally verwacht. Heineken neem ik morgen maar winst op. Vandaag daalde ze hard en dat is meestal geen goed teken. Ik heb daar een mooie rit meegemaakt. Ik denk dat Grolsch een mooie aanwinst is voor Heineken. Draghi verpest vandaag het feestje. Ik had ook meer verwacht. Veel woorden, maar weinig daden.

 2. Avatar

  Hans, jij koopt zeker aandelen op de gok?.. Geloof dat je je eigen feestje verpest hebt daardoor, je kunt Draghi wel als schuldige aanwijzen maar is dat niet veel te gemakkelijk?…

  Neem een voorbeeld aan AEX trader systeem hier, geen emotie en dus geen gegok.., puur op technische signalen. Iets voor jou misschien om het zo te gaan doen?

 3. Avatar

  Nee, ik koop goede aandelen als ze het even wat minder gaat. Ik heb gisteren winst genomen. Op einde van het jaar even een pauze inlasten is niet verkeerd. Een rentestijging is in principe niet goed voor de aandelen, maar in Amerika zie je dat de beleggers er wel blij mee zijn. Het is een gekke beurs. Ik ben nog wel in Delta Lloyd gestapt. Dit is een wel een gokaandeel, maar ik vind dat de emissie nu wel genoeg is ingeprijsd. De emissie is gegarandeerd en probleem is dan opgelost.
  Prettige dagen.

 4. Avatar

  Oké, dan noemen we het geen gokken maar met een emotionele inslag. En in feite komt dat op hetzelfde neer. Zo ‘gek’ is de beurs helemaal niet hoor, vanuit technisch oogpunt verloopt het zoals het altijd al deed, maar dat zul je wel moeten kunnen zien om te begrijpen…
  Jij ook prettige dagen.

 5. Avatar

  Aandelen koop je voor je leven, voor het dividend. Als je wilt gokken koop je Staatsloten of speel je mee in de lotto.
  Deze twee jongens , zoals is te lezen, hebben alleen maar verstand van gokken.
  Geen aandelen- leven voor jullie weggelegd, tenzij je graag van je geld afwil….

 6. Avatar

  Ik ga niet van m’n geld af Onno, koop namelijk geen staatsloten, doe niet aan gokken, en koop geen aandelen komende tijden. Simpel toch?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *