Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

AEX: startschot eindejaarsrally ?

December is traditioneel een sterke beursmaand. Dat blijkt uit berekeningen van Jeffrey A. Hirsch van Stock Trader’s Almanac. December is de beste maand voor de toonaangevende beursgraadmeter S&P 500 en de een na beste beste maand voor de Dow Jones sinds 1950. De gemiddelde winst is 1,7%. Een zwakte is zeldzaam en als dat optreedt, dan is het een keerpunt in de markt. Als de beurs een fantastische opmars heeft gemaakt, kan het leiden tot een correctie.

De handel in december wordt beïnvloed door de feestdagen en een neiging tot kopen. De eerste helft van de maand is echter zwakker doordat beleggers de samenstelling van hun portefeuille veranderen. Aandelen  van kleine bedrijven presteren beter dan de grotere ondernemingen halverwege december. “Rond eind november worden kleine aandelen wakker en halverwege december beginnen ze op gang te komen”.

Het is wel zaak om voorzichtig te blijven. De beurs is namelijk geen automatische piloot.

Wij zitten al long

We hebben met AexTrader, ons handelssysteem voor de AEX, een long positie opgenomen op 459 punten, die momenteel nog steeds open is. De verwachting is dat we met winst sluiten.  We zijn met dit systeem op 1 juni begonnen. Het is een korte termijn systeem. Hieronder ziet u het resultaat:

Resultaat AexTrader per 25 november 2015
Resultaat AexTrader per 25 november 2015

In zes maanden tijd is er een winst gemaakt van ruim 8.000 euroWilt u ook winstgevend beleggen zonder grote risico’s maar met een prima resultaat. Dan is AexTrader wat voor u. Uitgaande van 200 euro per AEX-punt wordt beoogd een winst te behalen van € 23.000 per jaar en gemiddeld per maand € 1.900.

KLIK HIER om u aan te melden en voor meer informatie. U kunt ook ons bellen: + 31 (0) 6 337 335 68

Sinterklaascadeau

Wij kunnen u een mooie aanbieding doen: Als u nu lid wordt van IG en minimaal €15.000 stort, dan kunnen wij u de signalen 1 maand gratis aanbieden. Stuur ons een e-mail via onze contactpagina.

Link naar de gebruikte afbeelding: https://flic.kr/p/o6fWXa by Pete

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 reactie op “AEX: startschot eindejaarsrally ?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *