skip to Main Content

KLAAR OM UW DOELEN

TE HALEN ?

Schrijf u in voor de gratis kansrijke tips!

onze diensten

"Zelf Beleggen"

SMS Signalen

U vindt zelf beleggen en traden leuk maar kunt wel een extra hulplijn gebruiken. Wij bieden dit aan in de vorm van SMS Signalen. U krijgt zowel van de instap als de uitstap per e-mail en SMS een berichtje wanneer te kopen en te verkopen.

Ja! ik wil meer informatie

Tipper Rapport Service

Vaak zijn de meest kansrijke aandelen niet bekend bij het grote publiek. Daarover gaan onze Tipper Rapporten waar u uw voordeel mee kunt doen. Wij het speurwerk, u de winst!

IK BEN GEÏNTERESSEERD

Persoonlijke cursus

U bent op zoek naar manieren om beter te beleggen en te traden en meer rendement te halen. De meeste cursussen blijven binnen de gebaande paden. Wij laten u persoonlijk zien hoe het anders kan en delen met u onze eenvoudige maar krachtige methode. Zo kunt u honderden euro’s besparen.

Vertel me meer

LAATSTE NIEUWS

ONS VERHAAL IN HET KORT

Iets Over Ons

Het draait natuurlijk om u, de particuliere belegger. U belegt om een mooi rendement te behalen. Misschien belegt u voor uw plezier of om te sparen voor uw pensioen of de studie van uw (klein)kinderen.

Wij helpen u graag!

De Kritische Belegger is een onafhankelijke en deskundige website voor beleggers met informatie en hulpmiddelen om beter te kunnen beleggen. De site trekt maandelijks veel bezoekers. De meesten van hen beleggen in aandelen, zijn mannen boven de 50 jaar en hebben hoger onderwijs gevolgd. Het zijn veelal actieve beleggers en hebben een belegbaar vermogen van meer dan € 100.000. Hebt u minder belegbaar vermogen? Geen probleem. U kunt al met een inleg van € 10.000 bij ons terecht.

Bel me op !

Vul het formulier in en klik op de verzendknop . We zullen binnen 1-2 werkdagen contact met u opnemen.

Kantooradres

Breitnerhof 201
1628 XP Hoorn

Contact

Back To Top
×Close search
Zoeken
LAAT ME U HELPEN