skip to Main Content

Tipper Rapport Service

BELEGGEN IN VERGETEN AANDELEN EN IN MEGATRENDS

WAT U ZOEKT

U wilt rendement maken

Er zijn aandelen met een prachtig potentieel die niet bekend zijn bij het grote publiek. Als belegger vergt dat veel speurwerk en niet iedereen heeft daar de tijd voor. Voor hen hebben we de Tipper Rapportenservice ingesteld. In onze rapporten behandelen wij kansrijke aandelen.

In plaats van de gangbare wegen te bewandelen, gaan wij juist op zoek naar achterblijvers. Dit kunnen soms bedrijven zijn die fundamenteel minder goed presteren. Echter vinden we hier ook ‘vergeten’ aandelen, aandelen die slechts een tijdelijke dip kennen of die traditioneel pas later in een cyclus goed presteren.

Onze speurtocht langs de koersenborden levert het meeste rendement op. Deze fondsen hebben een gezondere rendement/risico-verhouding dan de aandelen die al een forse rit hebben gemaakt. Waardering is dus belangrijk.

Daarnaast kijken we naar megatrends voor de komende jaren. Op dit moment onderscheiden wij er 3:

  1. Het opraken van basisbronnen zoals energie, voedsel en water.
  2. Innovatie: genetica, robotica, automatisering (kunstmatige intelligentie).
  3. Veranderende demografie.
  • Beste Satilmis, ik wil u graag bedanken voor het rapport ‘Favoriete aandelen 2e helft 2017’ dat ik heb besteld.

Ik heb toen MKSI gekocht voor $79 en NTRI voor $56. Ik zit nu op een aardige winst van meer dan € 2.000. Vooral MKSI doet het veel beter dan ik had verwacht.

Zo zie je maar dat er altijd wel iemand is die profijt heeft van uw analyses en adviezen. Ik had namelijk nooit eerder van deze 2 bedrijven gehoord en ben me er toen in gaan verdiepen.

– Eric, 12 oktober 2017

DE BELANGRIJKSTE RAPPORTEN

Favoriete aandelen voor 2019

Het lopend jaar kan alle kanten uitgaan. U kunt zich wapenen. We hebben een aantal aandelen uitgekozen die kansrijk zijn.

Beleggen in Kunstmatige Intelligentie

Volgens veel analisten gaat kunstmatige intelligentie (KI) de economie en samenleving ingrijpend veranderen. U kunt meeliften op deze trend.

Beleggen in internetveiligheid

De veiligheid op internet wordt steeds belangrijker. Als belegger kunt u hiervan profiteren.

Wat lezers zeggen...

Ook deze Belg leest nagenoeg dagelijks jullie bijdragen. Zeer leerrijk, met inzichten die ik nog niet kende, bijvoorbeeld over ‘de tides’. Ik begin er stilaan in te geloven… zeker als ik zie wat er zich op dit moment voltrekt op de beurzen.

Dirk, België

Ik ben zeer positief over jullie site. Jullie onderscheiden je door kwalitatief goede artikelen met een fijne diversiteit aan schrijvers. De Kritische Belegger, de naam zegt het al: af en toe een andere invalshoek. Boeiend. Ga zo door!

Jeff, Nederland

Kantooradres

Breitnerhof 201
1628 XP Hoorn

Contact

Back To Top
×Close search
Zoeken
LAAT ME U HELPEN