Wilt u financieel onafhankelijk worden?

high tea

Wilt u financieel onafhankelijk worden? Wilt u voor uw pensioen sparen? Dan is DaxTrader mogelijk een goed product voor u.

Deze signalendienst is geschikt voor de actieve belegger maar tegelijkertijd niet zo actief dat u zenuwachtig van de koersen wordt.

Het systeem kon iedere € 33.000 veranderen in € 229.000 in de afgelopen vijf jaar!

Imperare sibi maximum imperium est

Zichzelf beheersen is de hoogste vorm van heersen; oftewel geen emotie is meer winst!

Voor particulieren is het moeilijk om met de wilde bewegingen op de beurzen om te gaan. Het beste is volgens een systeem oftewel volgens bepaalde vaste regels te handelen waarbij emoties worden uitgeschakeld.

Na jarenlange studie en gebruikmakend van onze ervaring hebben wij DaxTrader geïntroduceerd: een uniek handelssysteem dat de aankoop-en verkoopsignalen voor de Duitse beurs afgeeft. De resultaten zijn indrukwekkend.

We hebben het systeem uitvoerig getest waarbij gekeken is naar de afgelopen vijf jaar met dagkoersen.

Het blijkt dat ons DAX-systeem gemiddeld een winst van 1.573 DAX punten pakt. Dat is jaarlijks een gemiddelde winst van ruim € 39.000 op basis van 1 CFD waarbij 1 DAX-punt een waarde van € 25 vertegenwoordigt.

In geen enkel jaar werd verlies geboekt. De onderstaande grafiek laat de ontwikkeling van de portefeuille zien. Gemiddeld bedroeg het rendement 129% per jaar oftewel € 3.277 per maand.

010315_1845_DaxTraderva1.png

 

De hitratio, het aantal winsttransacties ten opzichte van verlies trades is 66%. Dat betekent dat 2 op de 3 posities met winst gesloten worden.

Bij controle had wij ook het gevoel van: dit is te goed. Wij hebben het weer gecontroleerd en het klopt echt. Wij hebben eerst 5 jaar genomen en daarna 11 jaar. (zie onderstaande grafiek).

Het systeem is een combinatie van trendvolgende signalen als contratrend tendensen. Dat is uniek omdat de meeste systemen alleen maar rekening houden met het één of het ander. Wij hebben deze dichotomie in het systeem verwerkt. Daardoor zal het nooit te lang in een verliespositie blijven zitten zodat de verliezen beperkt worden.

Slechts 9 transacties per jaar!

palm bomen strand

Een ander aspect is dat veel potentiële posities links gelaten worden. Het pakt alleen de trades die de moeite waard zijn. Daarom is het aantal transacties per jaar beperkt tot gemiddeld negen.

Wees er snel bij!
Wij verwachten binnenkort het eerste aankoop-of verkoopsignaal. Het is dus belangrijk om zo snel mogelijk mee te doen en geen signalen te missen. Alleen als alle trades  gevolgd worden is immers een consistent resultaat mogelijk. Wij raden u dan ook aan om een jaarabonnement te nemen.

Hoe werken de signalen?
Wij geven per e-mail op de avond voor de opening of de sluiting van de positie aan wat we gaan doen. Dus u krijgt ruim van te voren een e-mail met het signaal.

Wij zullen zowel de stoploss als het koersdoel vermelden. Wij beleggen met CFD’s van IG. Elk DAX-punt is € 25.

Twee varianten
DaxTrader is er in twee varianten: DaxTrader Exclusive en DaxTrader Light. De eerst genoemde variant is bedoeld voor vermogende beleggers en de laatst genoemde variant voor particulieren met een kleine portefeuille (DaxTrader Light).

Voor de DaxTrader Exclusive variant is een inleg van €33.000 nodig en voor de Light variant slechts € 6.600.

Bij de Light variant deelt u dus alle getallen door 5.

Het abonnement is goedkoop ten opzichte van het te verwachten rendement. Er wordt beoogd om een rendement van minimaal 50% per jaar te halen (oftewel € 16.500 per jaar). Het startkapitaal is € 33.000. We gaan uit van een NETTO SCORE met alle kosten eraf zoals die van het abonnement. Hierbij is het rendementsdoel conservatief geschat. De minimale winst in de afgelopen 5 jaar bedroeg namelijk ruim € 21.000 per jaar.

We hebben het effect van “stapelen” niet meegenomen. Dus bij iedere € 6.600 wordt dan 1 contract bijgekocht. Het effect zou gigantisch geweest zijn.

Kaf onder het koren
Beleggers die ons volgen weten dat wij niet zomaar een product in de markt zetten. Wij zijn altijd eerlijk en transparant geweest. Ik deel uw mening dat er veel kaf onder het koren zit.

Leden zijn te spreken over onze werkwijze. de ervaringen zijn positief. Vorig jaar hebben we met een ander product 13% rendement gemaakt.

Dit product is het beste wat wij ooit hebben gemaakt. Wij doen ook geen slag in de lucht. Er is een uitgebreid onderzoek met parameters geweest. Wij geven de resultaten weer en die zijn objectief.

Brochure

Wij hebben een brochure samengesteld die u kunt bekijken of downloaden: KLIK HIER.

Vragen of opmerkingen
Heeft u nog vragen, dan zijn wij uiteraard graag bereid u te woord te staan. Voor vragen of opmerkingen kunt u ons mailen via info@dekritischebelegger.nl.Vermeld uw (mobiele)
telefoonnummer zodat wij u kunnen bellen als u dat wilt.

Met vriendelijke groet,

drs. Satilmis Ersintepe
Econoom en trader

website: De Kritische Belegger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.