Workshop Succesvol Traden

“De workshop werd in een gezellige en vertrouwelijke sfeer gehouden. De deelnemers waren bekend met het onderwerp en zo werd de presentatie steeds verrijkt met nieuwe ideeën en vragen. Ik vond de presentie van dhr. Ersintepe heel openhartig en constructief. Ik raad zeker andere mensen aan om kennis te maken met de manier, denkwijze en aanpak van dhr. Ersintepe. Vóór de presentatie had ik helemaal geen idee wat ik te horen ga krijgen en of ik me daar thuis ga voelen. Maar toen de presentatie begon en door de vriendelijke sfeer voelde ik me heel snel thuis en daarvoor mijn dank.”

Dit schreef een van onze deelnemers aan onze workshop die wij jongstleden 10 februari hebben gehouden.

Een andere deelnemer: “Het heeft redelijk aan mijn verwachtingen voldaan, zeker gezien de toch korte tijd die ter beschikking stond. Ik dacht bij aanvang meer dat het een soort IG reclame bijeenkomst zou worden, maar dat bleek mee te vallen. Er werd voldoende informatie gegeven, en al vrij vroeg kwam het zwaartepunt te liggen bij waar ik voor kwam, de techniek van het traden. Al met al een plezierige informatieve bijeenkomst die ik zeker zal aanbevelen.”

Na de positieve reacties op de vorige keer willen we weer een dergelijke workshop over traden houden. In de praktijk zie ik veel particulieren die verlies lijden op de beurs. Ik wil graag hun helpen met tips. Deze workshop wordt gehouden in samenwerking met IG. Ik zal onder andere handvatten geven waarmee u eigen handelssysteem kunt bouwen.  Het doel is om een leerzame avond van te maken.

Objectieve methode

Ik zal u een methode laten zien die objectief is en die doorgaans door anderen wordt verzwegen, met andere woorden: een andere kijk op traden/beleggen.

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Tijdens de workshop is er gelegenheid tot het stellen van vragen waardoor de avond interactief van aard zal zijn.  Wij stellen daarom deze avond beperkt beschikbaar. Er kunnen slechts maximaal 8 deelnemers meedoen aan deze workshop. Dus meld u snel aan met behulp van de onderstaande aanmeldformulier! Mocht de workshop volgeboekt zijn, dan noteren wij u voor de volgende workshop.

Onderwerpen

-Wat is traden/beleggen
–CFD traden: er zal iemand van IG aanwezig zijn om de werking van CFD’s uit te leggen.
-Wat zijn koersen en waardoor worden ze bepaald
– Het sociaal/ Psychologisch gedrag op de markten
-Het maken van een tradingplan
-Het herkennen van patronen

De duur is ongeveer 2,5 uur met een pauze.

Datum

De workshop wordt gehouden op dinsdag 10 maart vanaf 19:00 uur.

Plaats

IG heeft ons vergaderruimte beschikbaar gesteld. De plaats is in Amsterdam.
Adres: Toren G – 3e verdieping Strawinskylaan 387 1077 XX Amsterdam.

IG is makkelijk te bereiken en parkeren is gratis.

Kosten

Wij vragen een vergoeding van 30 euro (inclusief BTW) per deelnemer voor onze inzet. Wij zorgen voor koffie en thee, en een borrel na afloop.

Aanmelden

Via de onderstaande contactformulier kunt u zich aanmelden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.