Succesvol Traden

In deze turbulente tijden is traden niet makkelijk. Dat de meeste traders op termijn geld verliezen wist u misschien al of als u net begint te traden is dit een waarschuwing. Zij gaan de bietenbrug op, ze delven het onderspit of ze raken dus simpelweg blut. De vraag is natuurlijk waarom traders de boot ingaan.

Traden/Beleggen heeft grofweg twee aspecten. Een daarvan is de visie op de markten. De beurs moet dezelfde richting bewegen als wat u verwacht. U moet dus de trend juist kunnen inschatten. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Veel particulieren missen het conceptuele kader dat essentieel is om te kunnen traden. Zo worden al snel een paar indicatoren erbij gehaald zonder te weten wat zij voorstellen. Men denkt dan dat het zo wel oké is en voortvarend wordt aan de slag gegaan: “Bring it on!”

De particulier die zich op de beurs beweegt is vaak niet geschoold in de financiële wereld. Overschatting en een oversimplistische weergave van de werkelijkheid is het gevolg. CritiTrader kan een hulpmiddel voor beleggers zijn. Wij houden een positie enkele uren/dag(en) vast. Wij traden in de AEX,DAX, Goud etc.  U heeft daarmee sparringspartner voor uw belegginsbeslissingen.

Workshop

Daarnaast willen wij een workshop organiseren waarin wij u conceptueel kader zullen uitleggen. Onderwerpen zijn onder andere:

-Hoe kunt u succesvol traden/beleggen
-Wat is een trend en waar moet u op letten
-Wat zijn koersen en hoe worden ze bepaald
-Een voorbeeld

Het geheel duurt twee uur. Het is in principe voor iedereen geschikt, zowel voor beginners als voor gevorderden. Ik sta ook open voor vragen van deelnemers en zal ze beantwoorden. Wij stellen daarom deze avond beperkt beschikbaar. Er kunnen maximaal 15 deelnemers meedoen aan deze workshop.

Details

Plaats: Dichtbij Enkhuizen
Duur: 20:00 uur-22:00 uur op een donderdag.
Prijs: 25 euro (exclusief consumptie, u moet daar zelf voor betalen)
Datum: in april, precieze datum nog niet bekend.

Als u interesse heeft kunt u zich aanmelden via onze contactpagina of via crititrader@dekritischebelegger.nl

Als u nu een kwartaalabonnement op CritiTrader neemt dan is deelname gratis.

5 gedachten over “Succesvol Traden”

  1. De beurs moet dezelfde richting bewegen als wat u verwacht”, daar gaat het al fout. Mensen verwachten een trend en gaan daar naar handelen in plaats van dat men eerst op de trend wacht en dan pas gaat handelen. Overigens zou men eerst goed moeten weten aan welke voorwaarden een trend moet voldoen, pas dan zit je aan de goede kant. Markten bewegen anders dan wat men meestal ‘verwacht’. Met goede analyse kan men dit zelf ook onderzoeken en zodoende juiste beslissingen maken, want handelen hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn ook al denkt men van wel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.