Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Lekker verdienen

CritiTrader, onze service voor traders, draait lekker. In twee dagen hebben we al netto 140 euro verdiend door shortposities op de AEX.

Na een flink herstel gisteren zakte de Amsterdamse beursgraadmeter toch weer weg. Zorgen over de eurocrisis stak weer de kop op. Daarnaast vielen de Amerikaaanse fabriekorders tegen. Een teken van een mogelijke afzwakking van de economie.

AEX 3 april 2012
AEX 3 april 2012

De AEX ketste vandaag af op de weerstandslijn bij circa 327 punten waarna de beurs omlaag dook. Wij zaten een klein deel van de rit short waarmee we netto 30 euro verdiend hebben.

Daarmee hebben we in 2 dagen al 140 euro verdiend en dat is al ruim 25% van ons minimaal gestreefde resultaat van 500 euro per maand.

Dit was de trade:

We sluiten de short positie op de AEX op 324,12

prijs speeder: 1,72

Satilmis schreef:

Wij gaan short op de AEX op 325,04. Wij kopen 500 stuks AEX CT BEST Speeder Short 340.68=DE000CG33N14. prijs speeder: 1,62. Eerste KD: 323. Stoploss: 327

Wij hebben het resultatenoverzicht aangepast vanwege de ingang van de abo-periode. Wij hebben gekozen voor het duurste abonnement: € 189 per kwartaal dus € 63 per maand.

Door deze trade stijgt onze winst voor dit jaar naar €1.670 (16,70%). Sinds de start in december hebben we een positief resultaat van 2.116 euro (21,16%) behaald.

De resultaten worden hier bijgehouden (laatste trade niet bijgewerkt): https://www.dekritischebelegger.nl/abonnementen/crititrader/crititrader-resultaten/

Wij hebben opnieuw een shortpositie op de AEX ingenomen die op een mooie winst staat. Onze abonnees hebben het signaal ontvangen.

Bent u een trader? Dan is CrititTrader wat voor u. CritiTrader biedt op een eerlijke, duidelijke en transparante manier signalen aan. Er wordt meestal een duidelijke stoploss meegegeven.

De signalen kunnen per SMS of per e-mail naar u toegestuurd worden.

Nog geen lid? Schrijf u in via deze link:
https://www.dekritischebelegger.nl/abonnementen/crititrader/

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *