skip to Main Content

Speel in op daling ASML

Recent hebben wij aangekondigd dat wij beginnen met swingtrading van de AEX-Top-5. Wij gaan inspelen op marktbewegingen van de vijf grootste beursfondsen, zowel long als short. Het gaat om Royal Dutch Shell, Unilever, ING, ASML en Philips. Wij publiceren onze signalen na sluiting van de beurs. De posities worden de volgende dag ingenomen op de openingskoers.

Wij nemen als eerste een short positie in op ASML.

ASML heeft een belangrijke weerstand bereikt op 69 begin vorige maand. Na een neerwaartse correctie inclusief herstel willen we van de volgende verwachte daling profiteren door onderstaande speeder aan te schaffen. Deze positie wordt morgen op 6 september bij de opening om 9 uur ingenomen.

Details:

Koop: ASML BEST Speeder Short 79.6999
Aantal: 50
Indicatieve openingskoers: 12.35
Koers: 68.09
Koersdoelen: 62 en 58
ISIN: DE000CF04KK0

Disclaimer

Auteur heeft geen positie in de genoemde beleggingen. De redactie heeft geen positie in de genoemde effecten. Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing. 

Gratis volgen

U kunt de signalen op de site bekijken. Tevens is er een mogelijkheid om een abonnement te nemen op onze gratis e-mail alerts. U kunt u inschrijven via https://www.dekritischebelegger.nl/gratis-nieuws-alert. Ook kunt u ons via twitter en facebook volgen.

Bestaande leden kunnen hun instellingen wijzigen op de mails die zij binnenkrijgen.

De signalen kunt u gratis ontvangen voor de duur van drie maanden. Vanaf 1 december zullen wij deze service in betaalde vorm aanbieden. Op deze manier kunt u gratis en vrijblijvend live de resultaatsontwikkeling volgen opdat u per 1 december een goede indruk en reden hebt om lid te blijven.

DIT VINDT U MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Recente reacties

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Zo te zien zit ASML nog in een opgaande trend, waar de nodig correcties nog in plaats zullen vinden. Maar een koersdoel van 62 is naar mijns inziens voorlopig nog niet aan de orde. In iedergeval, succes met deze swingtrading service!

    Edwin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Hoe kunnen we u helpen ?

Recente Artikelen

Abonneer u om updates te ontvangen!

Archieven


Back To Top
×Close search
Zoeken
LAAT ME U HELPEN