ASML, Philips en Shell: pak winst van € 24.972

De Amsterdamse beurs is vandaag goedgemutst. De AEX lijkt bezig met een al dan niet tijdelijk herstel. We hebben flink geprofiteerd van de daling van de afgelopen dagen en het lijkt tijd om winst te nemen. Onze AEXtop5 heeft de shortposities in ASML, Philips en Shell gesloten. Daarmee werd een winst van totaal € 24.972 gerealiseerd. Met een shortpositie kan men inspelen op een daling. Dat kan bijvoorbeeld door middel van putopties, door middel van CFD’s en door middel van speeders/turbo’s.

Zo werd short gegaan op Shell op € 28,51 en de positie werd gesloten op € 26,05, een winst van 7,48%.

AEX_top5_12feb2018
AEX_top5_12feb2018

Klik op tabel voor een grotere afbeelding.

Vijf grootste aandelen binnen de AEX

We zijn gestart met trading op de AEX-top 5. Ditmaal gaan we automatisch handelen. Wij gaan inspelen op marktbewegingen van de vijf grootste beursfondsen, zowel long als short. Dus we kunnen ook profiteren van een daling van de beurskoersen. Markten zullen immers niet altijd stijgen. Wij kiezen voor de vijf grootste beursfondsen vanwege de transparantie en liquiditeit. Het gaat om Royal Dutch Shell, Unilever, ING, ASML en Philips. Deze vijf fondsen maken qua weging meer de helft uit van de Nederlandse beursgraadmeter.

Benadering signalen

De signalen worden zuiver technisch beoordeeld volgens een uniek principe. Alle signalen zijn automatisch gegeneerd middels een algoritme. Deze algoritme heeft in korte tijd zijn nut bewezen gelet op het redelijk resultaat.

Resultaten: winst van € 44.175

Sinds de start op 27 september 2017 bedraagt het gesloten resultaat 44,18% oftewel € 44.175 De portefeuille staat op een winst van 5,8% (€ 8.450) .

De portefeuille is openbaar te volgen op MyFXbook. Ook zal er periodiek een update via de site worden gegeven. Daarnaast is de portefeuille ook te volgen via Twitter.

AEX_top5_12februari2018
AEX_top5_12februari2018

Aanmelden

Deze beleggingen kunnen ook gevolgd worden door middel van SMS en e-mail. U krijgt dan zowel de instap als de uitstap. U kunt ook meedoen als u klant van Binck bent of een andere broker hebt. Meld u zich aan: KLIK HIER. U kunt ook eerst een brochure aanvragen.

Contact

Hoe meer kennis u heeft, des te groter uw kans op goede resultaten. Schroom niet om met ons in contact te komen. U kunt ons bellen: + 31 (0) 6 337 335 68 of whatsappen. of ons e-mailen.

1 gedachte over “ASML, Philips en Shell: pak winst van € 24.972”

  1. Afgelopen winst genomen in ASML en weer € 15.000 verdiend. Dit is me nu al twee keer gelukt. ASML valt steeds mooie golfbewegingen. Ik heb er goed van geprofiteerd. Methode werkt super.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.