AEX-top 5 pakt ruim € 50.000

We zijn eind september van vorig jaar begonnen met de AEX-top 5. Dit is een handelssysteem voor de vijf grootste beursfondsen binnen de AEX: namelijk ASML, Philips,Shell, Unilever en ING. De resultaten zijn tot nu toe redelijk. Er is een winst geboekt van ruim € 50.000 bij een startkapitaal van € 100,000. Dat is dus een rendement van ruim 50 procent. In de onderstaande grafiek is de resultaatsontwikkeling te zien.

AEX_top5_15februari2018
AEX_top5_15februari2018

Klik op grafiek voor een grotere afbeelding

Sinds de start op 27 september 2017 bedraagt het gesloten resultaat 51,8% oftewel € 51.780. Er wordt gewerkt met een systeem op basis van een algoritme die de aan-en verkoopsignalen afgeeft.

We hebben vandaag winst op ING genomen. De AEX top-5 heeft geprofiteerd van de daling van het aandeel. De shortpositie werd ingenomen op 30 januari 2018 en gesloten op 15 februari . Dit resulteerde in een winst van € 7605 oftewel 5,8%. Wij beleggen volgens een systeem, U kunt de signalen per SMS en e-email ontvangen.

Vijf grootste aandelen binnen de AEX

We zijn gestart met trading op de AEX-top 5. Ditmaal gaan we automatisch handelen. Wij gaan inspelen op marktbewegingen van de vijf grootste beursfondsen, zowel long als short. Dus we kunnen ook profiteren van een daling van de beurskoersen. Markten zullen immers niet altijd stijgen. Wij kiezen voor de vijf grootste beursfondsen vanwege de transparantie en liquiditeit. Het gaat om Royal Dutch Shell, Unilever, ING, ASML en Philips. Deze vijf fondsen maken qua weging meer de helft uit van de Nederlandse beursgraadmeter.

Benadering signalen

De signalen worden zuiver technisch beoordeeld volgens een uniek principe.

Resultaten: winst van € 51.780

Sinds de start op 27 september 2017 bedraagt het gesloten resultaat 51,8% oftewel € 51.780. De portefeuille staat op een winst van 4,2% (€ 6.504) .

De portefeuille is openbaar te volgen op MyFXbook. Ook zal er periodiek een update via de site worden gegeven. Daarnaast is de portefeuille ook te volgen via Twitter.

Aanmelden

Deze beleggingen kunnen ook gevolgd worden door middel van SMS en e-mail. U krijgt dan zowel de instap als de uitstap. U kunt ook meedoen als u klant van Binck bent of een andere broker hebt. Wij hebben een gekozen voor een werkkapitaal van € 10.000 maar een ander bedrag is ook mogelijk. Meld u zich voor de SMS signalen aan: KLIK HIER.

Contact

Hoe meer kennis u heeft, des te groter uw kans op goede resultaten. Schroom niet om met ons in contact te komen. U kunt ons bellen: + 31 (0) 6 337 335 68 of whatsappen. of ons e-mailen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.