Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Topvorming AEX uitgangspunt

Ten aanzien van de AEX blijft het beeld spannend met de 26e als potentieel draaipunt rap dichterbij komend. Een paar dagen vroeger of later kan altijd, maar dat blijft uitgangspunt voor topvorming, ondanks de uitbraken van andere indices.

In verband met een korte vakantie geen column vandaag maar nu een korte update. Dit heb ik ook op het forum geplaatst.

Boven 345 met volumes voegt de AEX zich in het rijtje uitgebroken indices…of anders blijken al die uitbraken van overige indices valse beloften in te hebben gehouden. En dat is meestal slecht nieuws.

Wachten dus..tot de TIJD (ook) rijp is.

Noot van de redactie: Deze column is door ons geplaatst.

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing.

Forum

Op het forum vindt u meer analyses en discussie over de beurzen. Daar wordt serieus en hard gewerkt en zijn mooie grafieken te vinden en goede analisten:  Dagelijkse update van diverse grafieken

Er is ook plaats voor vermaak. Elke dag kunt u uw verwachting van de AEX opgeven en meedingen naar de Kritische Belegger Guru van de dag in onze Beleggerskroeg.

Het doel van het forum is om te beter te kunnen discussiëren. Forumleden kunnen immers nieuwe topics aanmaken en plaatjes uploaden. Ik kan me voorstellen dat u een klankbord zoekt met anderen. Door middel van het forum kunt u uw visie toetsen aan de kennis van andere beleggers.

Link naar het forum: https://www.dekritischebelegger.nl/forum/

Als u vragen heeft, dan kunt u ze altijd op het forum plaatsen. Door middel van deze link kunt u zich registreren: https://www.dekritischebelegger.nl/forum/register.php.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

5 reacties op “Topvorming AEX uitgangspunt”

 1. Avatar

  vanaf begin 2010 zit de AEX in een diamant-patroon,deze loopt begin november op z’n eind. Een diamant-patroon is vaak een belangrijk omkeer patroon: de koers gaat dan de andere kant op van waar hij is gekomen. De omzet is de laatste tijd ook niet best:stilte voor de storm,de grote massa wacht op kopers die maar niet het stokje willen overnemen. Het is zoals in de bioskoop : als iemand brand roept wil iedereen tegelijk naar de nooduitgang. We zijn op het punt gekomen dat iemand van het publiek de mond open gaat doen om te schreeuwen:brand.

 2. Avatar

  oeps : Jim Rogers zei op dinsdag 26 januari 2010 het volgende: Wanneer de situatie eind dit jaar of begin volgend jaar verslechtert zal de economische situatie in de wereld nog erger worden dan in 2008 het geval was.Er zullen valutaproblemen zijn op de financiele markten. Die crises of semicrisis zullen de volgende daling van de economie en de financiele markten inluiden.Volgende keer kan Groot -Brittannie failliet gaan.www.express.be

 3. Avatar

  mijn rode draad,en mijn ervaring van 30 jaar, is : wees op alles voorbereid maar investeer inmiddels rustig door met een behoorlijk reserve achter de hand voor calamiteiten. Altijd een sucsesformule gebleken. Uiteindelijk kom je er dan wel. Onthoud dat de 3 g’s altijd aanwezig moet zijn: geld,geduld,geluk. Dat kan iedereen zonder contact.

 4. Cees

  Vandaag de 26e en wat denk je, het grootste beursfonds van de AEX (Arcelor Mittal)klapt over significante steun vooralsnog. Onder 24 is het slecht toeven.

  Het eerste schaap lijkt over de dam, volgt de rest?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *