Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Gratis trading signalen

Sinds kort bieden wij gratis trading signalen aan op ons forum. Wij zijn gestart met een modelportefeuille van 10.000 euro. Elke morgen volgt een post met een update over de posities en eventuele aankopen.

Deze portefeuille is begonnen op 25 april 2011 en wordt langzaam opgebouwd. Het doel van de portefeuille tweeledig. Enerzijds is het doel om te kunnen beleggen zonder de hele dag er mee bezig te zijn. Een belegger moet gewoon op vakantie kunnen zonder zich druk te moeten maken over zijn beleggingsportefeuille. Anderzijds willen we een acceptabel rendement behalen. Met acceptabel bedoelen we minimaal 25% op jaarbasis.

De signalen zijn te volgen op https://www.dekritischebelegger.nl/forum/trading/chel-trading

Hoe werkt het

Wij geven in berichten op dit forum aan wat gaan doen. Concreet betekent dat een advies als “wij gaan <aantal> <product> kopen tegen een koers van xxx euro. Deze adviezen worden uiterlijk om 8.00 uur gepost, dus voor opening van de beurs. Meestal zijn de adviezen dagen te vroeg, waardoor een belegger er gemakkelijk op kan anticiperen.

Zodra de order is uitgevoerd wordt deze in een aankooptabel opgenomen waarin aankoopkoers, aantal, koersdoel en stoploss zijn opgenomen. Dus zodra de positie is ingenomen maken wij direct bekend op welke niveaus wij uitstappen. Mochten wij lopende de trade de niveaus aanpassen –wat wel eens gebeurt- dan maken wij dat eveneens weer vooraf bekend op dit forum.

Als de positie is gesloten dan maken wij de resultaten daarvan bekend in de resultatentabel. Hierin zitten voor de volgers geen verassingen, want zij weten op welke koersen wij de posities sluiten.

Wij volgen alle in deze draad genoemde orders. De modelportefeuille is daardoor voor ons geen papieren portefeuille. Chel belegt daadwerkelijk in deze posities.

Resultaten

Sinds de start zijn enkele posities gesloten. Deze hebben een rendement opgeleverd van 43% en 52% inclusief  transactiekosten. Sinds 25 april 2011 is er een winst gemaakt van 628 euro, een rendement van 6,3%. U kunt de resultaten volgen op https://www.dekritischebelegger.nl/chel-trading-resultaten/

De opzet is zoals u van ons gewend bent eerlijk, transparant en eenvoudig zonder poeha.

Tip: meld zich aan doe ook mee aan onze chatbox. De chatbox verschijnt automatisch op het forum zodra u lid bent. Aanmelden voor het forum kunt u via: https://www.dekritischebelegger.nl/forum/register.php

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *