Gaat AEX uitbreken?

Zijn we aan de vooravond van een uitbraak van de AEX uit de huidige tradingrange tussen 287 en 296 punten? Vandaag is de beurs goedgemutst met een plus van 0,9% omstreeks 16:18 uur op 291,92 punten.

Aan de genezijde van de oceaan is men stil na relatief goede macro-cijfers. Wall Street noteert licht lager. Beleggers blijven letten op de ontwikkelingen in Europa en dat zal de toon de komende tijd blijven zetten.

De markten blijven fragiel en erg onrustig. Gisteren verloor de AEX-index 2% en vandaag zien we een licht hetstel. Mijn inziens is er nog geen reden om te veronderstellen dat we boven de 300 punten uit kunnen. Maar wij gaan primair niet uit van verwachtingen maar handelen op wat wij zien.

En dat werpt zijn vruchten af. Vandaag hebben we met CritiTrade, onze service voor beleggers, opnieuw winst geboekt door long te gaan op de AEX met een winst van €115 oftewel een rendement van 21%.

In deze erg onrustige markt doen wij het prima. Deze maand hebben we 20,5 punten op de AEX gepakt. Ons rendement voor dit jaar is gestegen naar 31,17% oftewel ruim €3.117.

Van de laatste 15 trades was slechts 1 verliesgevend. Een hitratio van derhalve 93%. Hieronder de trades over mei:

CT recente trades
CT recente trades

Doel van CritiTrader

Wij zijn begonnen met een startkapitaal van 10.000 euro. Ons streven is om een nettowinst van minimaal 500 euro per maand te halen, dus 5% per maand. Gezien de huidige score liggen wij voor op ons doel. De signalen zijn bedoeld voor  traders.

CritiTrader is in feite voor iedereen goed te doen, en om ermee van start te gaan. Er is niet zoveel kapitaal nodig.

Beleggingshorizon

Wij hebben de posities van enkele uren tot een dag of enkele dagen in portefeuille. De beleggingshorizon is daardoor als  kort te beschouwen.

Hoe werkt het

CritiTrader is een abonnement waarmee we met speeders (of eventueel Turbo’s) handelen op de AEX index, DAX-index, Euro-Dollar, Goud,Zilver en Olie. Wij stappen onmiddellijk in.

Een voorbeeld:

Wij gaan short op de AEX op 330,08. Wij kopen 500 stuks AEX CT Lim Speeder Short 342 20-04-2012.

ISIN Code: DE000CG31U09

prijs speeder: 1,32.

Stoploss: 331,50. Eerste Koersdoel: 328

U krijgt dus van ons ook de stoploss mee zodat het duidelijk is. Als de stoploss of het koersdoel wordt aangepast of de positie wordt gesloten, krijgt u uiteraard bericht via de mail/SMS en kunt u terecht op het besloten deel van het forum.

Ervaring van leden

Leden zijn te spreken over onze aanpak. Ervaringen met CritiTrader kunt u hier lezen: klik hier

Abonnementen

Wie deel wil nemen aan de service CritiTrader kan kiezen uit 2 varianten. U kunt er voor kiezen om de signalen per SMS te ontvangen of per e-mail binnen te krijgen. Daarnaast krijgt u toegang tot het besloten deel van het forum.

1. Eenmalig proefabonnement van 1 maand: € 49. U kunt dan zien of het wat voor u is. Na het einde van de periode kunt u zelf aangeven of u de signalen langer wilt ontvangen. Als u de berichten per SMS wilt ontvangen, dan kost het € 59.

2. Kwartaalabonnement: € 179. U abonnement loopt automatisch af tenzij u aangeeft de signalen verder te ontvangen. Als u de berichten per SMS wilt ontvangen, dan kost het € 189.

Aanmelden

Om de adviezen te volgen dient u lid te zijn van het forum. Als u geen lid bent, kunt u zich registreren: Klik hier

Stuur ons daarna een e-mail aan voor welk abonnement u kiest en of u de signalen per SMS wilt ontvangen. Vermeld daarnaast uw naam, gebruikersnaam op het forum, adres, mobiele telefoonnummer, uw woonplaats en land: crititrader@dekritischebelegger.nl

3 gedachten over “Gaat AEX uitbreken?”

  1. ik mis de regel: rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.Risicoprofiel: zeer hoog!!!

  2. Risico’s op dit moment erg groot. Het bloed moet nog door de straten gaan stromen. Beleggers zoeken veilige havens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.