AEX: omhoog of omlaag?

Heeft de AEX een bodem gezet of gaat de beurs nog verder dalen? Vandaag zagen we een behoorlijke zwakte gevolgd door een opmerkelijk herstel.

Als we de beweging van deze week analyseren zit de Amsterdamse beursgraadmeter gevangen in een tradingrange tussen 287-297. Eerder deze week werd de bovenkant bereikt waarna beleggers gebruik hebben gemaakt om hun stukken te dumpen. De onderzijde kwam vandaag in beeld waarna een opwaartse reactie volgde.

Als we onder de motorkap kijken is wel sprake van een verbeterd technisch plaatje. Maar wil de zon op de beurs schijnen dan moet de AEX door de 297 punten.

Ik kan me voorstellen dat het voor particulieren erg lastig is om te handelen op de beurs. Vandaag opende bijvoorbeeld de Amsterdamse beursgraadmeter in het groen en zakte in de middag weg waarna op het einde van de dag weer een herstel plaatsvond.

43 AEX-punten

Ik ben van mening dat CritiTrader, onze service voor beleggers, een goed hulpmiddel kan zijn. In mei hebben we 25-AEX punten winst behaald. Daarmee hebben we 1.000 euro netto verdiend. Dat is inclusief alle kosten (bankkosten en kosten van het abonnement.)

Iedere maand willen we 500 euro netto winst pakken. In april bedroeg de winst 687 euro en hebben we 18 AEX-punten binnengehaald.

Voor dit jaar zitten we op een rendement van ruim 33% oftewel 3.300 euro.

Alle resultaten kunt hier bekijken: KLIK HIER

Op dit moment is CritiTrader een van de weinige services die op een mooie winst staat terwijl andere aanbieders (fors) in de min staan. Onze leden zijn te spreken over onze werkwijze. Hier kunt u de ervaringen lezen.

Ik kan me voorstellen dat u sceptisch bent. Hierbij een link van een lid die zijn trades bijhoudt:

http://www.123website.nl/Letitgrow/85691005

Aanmelden

Ik raad u aan om geheel vrijblijvend een proefabonnement te nemen en het uit te proberen. U kunt zich aanmelden via deze link: KLIK HIER

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.