Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

AEX: gebodemd?

Na de flinke rally gisteren levert de AEX-index vandaag een deel van de winst weer in. De Amsterdamse beursgraadmeter wordt onder andere gedrukt door het forse koersverlies van KPN. Beleggers zijn daarnaast in afwachting van de notulen van de laatste beleidsvergadering van de Fed, het stelsel van Amerikaanse centrale banken.

De vraag is of de correctie die vanaf 359 punten gestart is, ten einde is. In de onderstaande grafiek kunnen we zien dat de AEX uit de dalende trend is gebroken.

AEX 20 februari 2013
AEX 20 februari 2013

Een belangrijke weerstand ligt op 352 punten. Gisteren ketste de AEX af rond de 348 punten. Dit is nagenoeg het 50% retracement niveau. Met andere woorden: Circa 50% van de daling is daarmee goedgemaakt. Voor een echte bodem is een slot boven dit niveau nodig en een tweede weerstand ligt dan op 352 punten.

Op weekbasis is de trend neerwaarts gericht en lijkt de beurs terug te willen vallen naar een niveau rond de 340 punten. Wij hebben met Crititrader een short positie ingenomen op 348 punten.

Gratis proefabonnement op Crititrader

Volgende maand bestaat De Kritische Belegger alweer vier jaar. Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken door een gratis proefabonnement op Crititrader aan te bieden. Dat geldt voor de signalen die u per e-mail kan krijgen.

Als u de signalen per SMS wilt ontvangen, rekenen wij een klein bedrag van 10 euro. Dit is nodig als dekking voor de onkosten.

Uw proefabonnement gaat in per 1 maart en zal eindigen op 31 maart.

Aanmelden kan door ons een mailtje te sturen op

crititrader@dekritischebelegger.nl

of via het https://www.dekritischebelegger.nl/contact/

Vermeld aub of u de signalen per email of SMS wilt ontvangen.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *