Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

AEX: even naar lucht happen?

Het feest op de aandelenbeurzen houdt aan. De AEX is sinds de bodem op 16 oktober opgeveerd met liefst 16% en de Duitse DAX steeg van 8536 naar 9.900 punten nu. De Europese aandelenbeurzen wisten dinsdagochtend na een schommelend begin de weg omhoog te vinden. Beleggers deden het rustig aan in afwachting van een nieuwe raming van de Amerikaanse economische groei en het consumentenvertrouwen in de Verenigde Staten. In Amsterdam kondigde ING een omvangrijke reorganisatie aan. Het aandeel dikt 2% aan.

Het lijkt aannemelijk dat de beurzen toe zijn aan een adempauze. De AEX heeft gisteren de jaartop getest maar die werd te sterk bevonden. Mogelijk treedt er een neerwaartse reactie op.

AEX 25 november 2014
AEX 25 november 2014

Klik op grafiek voor een grotere figuur

Neem winst op AEX

Wij hebben met CritiTrader, onze service voor beleggers, de AEX long positie gesloten op 422,00. Die werd ingenomen op 414,50. Derhalve een winst van 7,5 punten oftewel 300 euro.

In de laatste 5 trades op de AEX hebben we nu ruim 27 punten gepakt.

Zie: https://dekritischebelegger.nl/wp-content/uploads/2014/09/CT-trades-2014-tot-en-met-25-november.jpg. We hebben de long positie gesloten en wachten op een nieuw signaal. U kunt ook meedoen.

Abonnement

Een abonnement kost slechts 59 euro voor 3 maanden. Inschrijven kan via deze link: KLIK HIER.

U wilt er niet voor betalen? Nou dat kan ook. U kunt onze signalen 9 maanden lang gratis ontvangen door u aan te melden bij IG:https://www.dekritischebelegger.nl/9-maanden-lang-gratis-abonnement/

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *