Inspelen op renteverhoging VS

De Amerikaanse basisrente staat momenteel op 0,5% . Uit de zogenoemde Fednotulen blijkt dat de centrale bank zich voorbereidt op een mogelijk renteverhoging op 14-15 juni. De stijging van de rente zal gepaard gaan met de daling van de koers op de zogeheten T-Bonds (treasuries). Dit zijn Amerikaanse obligaties met looptijden tot 30 jaar. De koers is afgelopen jaren door de alsmaar dalende rente historisch hoog (all time high). Bij een renteverhoging ligt een krachtige correctie in verschiet. Wij kunnen profiteren van deze situatie met een optiestrategie die geld verdient bij koersdalingen. Volgens analisten kan de koers wegzakken tot 145 punten.

Kijk naar grafiek van 3 dagen!

Met behulp van een professionele handelaar kunt u profiteren. Ben u benieuwd naar uw kansen? Vraag kosteloos de optiestrategie aan. Sylvian Piacenza is bereid het geheim van zijn trade vrij te geven. Die heeft een potentie van 25%

Ontvang nu uw optiestrategie, kosteloos.

Disclaimer: Bovenstaand artikel is geen professioneel beleggingsadvies en het is ook geen uitnodiging om te gaan beleggen. Beleggen brengt kosten en risico’s met zich mee. Beleggen in  Opties en Futures brengt hoge mate van risico’s  met zich mee, derhalve zijn ze niet geschikt voor elke type belegger. U kunt een deel of volledige inleg verliezen. Overleg met een deskundige voordat u besluit om te investeren in deze instrumenten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Het artikel is louter de persoonlijke mening van de auteur. De auteur heeft geen positie in bovengenoemde aandelen/producten. Aurea Asset Mangement LLC, aanvaard geen aansprakelijkheid voor enige vorm van schade. Aurea Asset Management is ingeschreven in het register van AFM.

Bron: Rendabel Beleggen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.