Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Heeft zilver gebodemd?

In een recent artikel stelden wij:  “Inflatie zal een belangrijke aanjager zijn van de zilverprijs in de komende jaren. De plannen van president Trump zal mogelijk leiden tot een hogere staatsschuld. Deze leiden door een groei van het geldaanbod tot een hogere inflatie. In tijden van een oplopende geldontwaarding is het beste om uw geld in harde bezittingen zoals goud en zilver te beleggen. De overheid kan weliswaar geld bijdrukken maar niet meer goud en zilver aanmaken.

Volgens superbelegger Jim Rogers is zilver goedkoper dan goud. De gemiddelde zilver/goud ratio is historisch op $15 zilver per ounce goud maar is nu meer dan 70 ! De zilverprijs kan dus wel eens de komende periode gaan stijgen en ons geselecteerde aandeel kan hiervan profiteren. ”

Heeft u een positie in zilver , of bent u van plan in zilver te stappen, lees hieronder onze tip!

We hebben een automatische handelssysteem gevonden die het prima doet. Wij hebben een interessant automatisch systeem gevonden met indrukwekkende cijfers. Het systeem kon in 1 jaar en drie maanden het starkapitaal laten groeien van $35.000 naar ruim $103.000. Dat is een rendement op jaarbasis van 255% ! < KLIK HIER VOOR MEER Informatie >

In de afgelopen week bevond zilver in een neerwaartse trend. Het is duidelijk dat de neiging van de zilverprijs omlaag is. Voor zilverstieren is het belangrijk dat de weerstand op $16 gebroken wordt. De huidige prijs is nu. $16,138. Daarna ligt de weg open naar  $16,50 en $17.

 

Zilverprijs 17 juli 2017
Zilverprijs 17 juli 2017. Bron seekingalpha.com

Bron: seekingalpha.com

Het Commitments of Traders Report (COT), dat wekelijks wordt gepubliceerd door de zogenaamde Commodity Futures Trading Commision (CFTC) was erg positief voor zowel goud en zilver. In dit rapport staan de openstaande posities van degene die verplicht zijn hier een melding van te maken. Commerciële banken (“het slimme geld”) zijn bezig hun shortposities snel af te bouwen (laagste stand sinds eind december 2015). In de onderstaande grafiek kunnen we zien dat er destijds een bodem voor zilver gezet was. Recent is zilver hersteld van de laagste punt.

Bron: seekingalpha.com
Bron: seekingalpha.com

 Het lijkt er dus op dat zilver de opmars in de komende weken zal voortzetten.

Heeft u een positie in zilver , of bent u van plan in zilver te stappen, lees hieronder onze tip!

We hebben een automatische handelssysteem gevonden die het prima doet. Wij hebben een interessant automatisch systeem gevonden met indrukwekkende cijfers. Het systeem kon in 1 jaar en drie maanden het startkapitaal laten groeien van $35.000 naar ruim $103.000. Dat is een rendement op jaarbasis van 255% ! < KLIK HIER VOOR MEER Informatie >

Dit bericht delen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.