Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Yen stijgt door spanningen Noord-Korea

De Japanse Yen is scherp gestegen ten opzichte van de Amerikaanse dollar door de oplopende spanningen van de Verenigde Staten met Noord-Korea. Dat land dreigt met een militaire aanval op de VS, als het verder door de Amerikanen wordt uitgedaagd. Volgens de Noord-Koreaanse staatsmedia riskeert de VS een kernwapenaanval als er tekenen van agressie komen van de Amerikaanse marineschepen die onderweg zijn naar het Koreaanse schiereiland. President Trump zei in een tweet dat Noord-Korea moeilijkheden zoekt en dat hij het regime in Pyongyang met of zonder hulp van China zal dwingen te stoppen met de ontwikkeling van kernwapens.  “Als China ons helpt is dat geweldig. Zo niet, dan lossen we het probleem zonder hen op.”

Noord-Korea voelt zich geprovoceerd door het besluit van Trump het vliegdekschip USS Carl Vinson en bijbehorende marineschepen van Singapore naar de Korea’s te laten opstomen. De Carl Vinson heeft al vaker dicht bij Noord-Korea gevaren, maar het geeft wel aan dat de spanning tussen de VS en Noord-Korea oploopt. Het land heeft eerder gedreigd met een nucleaire aanval op de VS.

De Amerikaanse dollar ten opzichte van de Japanse yen is onder de psychologisch belangrijke niveau van 110 gezakt. de laagste stand in vijf maanden en noteert rond de 109,35.  Wij waarschuwden u al op 26 januari voor een forse stijging van de Japanse munt. Een herhaling van de beweging in de jaren 90 van de vorige eeuw is volgens sommige beleggers mogelijk. De Japanse munt nam destijds in waarde toe na handelsgeschillen.

Ruim 5.400 euro winst

Het is mogelijk om geld te verdienen met bewegingen op de valutamarkten. Wij bieden een  handelssysteem in valuta aan met positieve resultaten. In zes maanden is er een winst geboekt van ruim 5.400 euro. Vul uw gegevens in en wij sturen u alle informatie over dit bijzondere handelssysteem gratis naar u toe.

Dit bericht delen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.