Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Euro zou $1,05 moeten zijn

De euro heeft een enorme opmars gemaakt. De Europese eenheidsmunt klom in de laatste anderhalve maand van circa 1,11 dollar medio juni tot 1,18 dollar nu. Er is geen noemenswaardige terugval geweest sinds midden juni. In de eerste vijf maanden van het jaar werden toppen steeds gevolgd door een terugval of stagnatie van de koers. Wij hebben u tijdig op deze potentie gewezen. Op 17 maart van dit jaar stelden we: “Hierdoor zien we EUR/USD in deze periode stijgen van 1,05 naar 1,15” en dit koersdoel is gehaald. Vorige week gaven we aan dat de euro wel eens de stijging kon voorzetten naar $1,18. Ook dit koersdoel is gehaald.

PROFITEER VAN VALUTABEWEGINGEN. VRAAG HIER ONS GRATIS BROCHURE AAN. KLIK HIER

Als gekeken wordt naar het renteverschil tussen de Eurozone (Duitse Bund) en de Verenigde Staten dan is er iets vreemds aan de hand. Die is namelijk gedaald in plaats van gestegen. De theorie leert ons dat toenemend renteverschil moet leiden tot een hogere waarde van de euro. Een hogere Europese rente trekt namelijk beleggers aan die in de euro willen investeren. Volgens analist Holger Zschaepitz zou de euro daarom op $1,05 moeten staan.

Nu we de $1,18 bereikt hebben is het tijd voor een correctie. Eerst richtpunt is bijvoorbeeld $1,16. Wat de euro ook gaat doen, wij kunnen profiteren van valutabewegingen door middel van ons automatische valutasysteem.

Automatisch beleggen

Als u weinig tijd heeft en toch wilt profiteren van de kansen in de valutamarkt, dan is ons handelssysteem geschikt voor u. Het biedt een uitstekende manier om uw beleggingen te spreiden. Met slechts een gering bedrag en zonder veel tijd te hoeven besteden kunt u uw vermogen snel laten groeien!

Hieronder de resultaten:

Oktober-december  €                           2.856
Januari-maart  €                           5.380
April-juni  €                           -319
Juli-september  €                           2.680
Eindtotaal  €                        10.596 

Gratis Brochure

Vul uw gegevens in en wij sturen geheel vrijblijvend de gratis brochure over dit systeem per e-mail naar u toe. >>>VRAAG HIER NU KOSTELOOS ONZE BROCHURE AAN <<<

 

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *