Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Pak 92% met dollar-yen

De USDJPY ook wel “ninja” genoemd is een van de belangrijkste valutaparen in de wereld en geldt als een indicator voor het beurssentiment. Bijna 20% van alle valutatransacties vinden in dit valutapaar plaats. De Japanse munt wordt als een veilige haven beschouwd. Een daling van de dollar ten opzichte van de yen is daarom een teken dat beleggers nerveuzer worden.

Wilt u ook winstgevend beleggen zonder grote risico’s maar met een prima resultaat. Dan is Tom & Jerry FX wat voor u. Er is een startkapitaal nodig van minimaal € 15.000. Het doel is een rendement van 90% per jaar te halen. KLIK HIER voor de gratis brochure

In het begin van dit jaar wezen wij u op een mogelijke opmars van de Japanse munt ten opzichte van de dollar. “Een herhaling van de beweging in de jaren 90 van de vorige eeuw is volgens sommige beleggers mogelijk. Handelaren gebruiken de yen als vluchthaven als afdekking tegen het risico dat protectionisme de wereldeconomie nadelig zal beïnvloeden. Sommigen zijn bang dat een aanhoudend harde houding van Trump zal leiden tot een soortgelijke situatie als in de vroege jaren negentig van de vorige eeuw.”

Sindsdien is de yen inderdaad in waarde gestegen. Zie onderstaande grafiek. De USDJPY is een dus gedaald.

Klik HIER een grotere figuur.

De Amerikaanse munt zakt 117.454 yen naar 107,313 op 8 september van dit jaar. Dat was tevens de laagste stand op 21 juli 2016 en een belangrijke steun voor de dollar. Sindsdien verliest de Japanse munt weer terrein. Het lijkt er op dat de stijging van de aandelenmarkten nog niet voorbij is.

Automatisch beleggen

Wij hebben een volautomatische systeem ontwikkeld die signalen afgeeft op valuta’s. Het systeem draait nu bijna 1 jaar en gebleken is dat het valutapaar Amerikaanse dollar ten opzichte van de Japanse Yen (USDJPY) het meest winstgevende is. Dit systeem heet Tom & Jerry FX.

Sinds 10 oktober 2016 is er een winst behaald van € 13.760 (per 17 oktober 2017). Op basis van het startkapitaal van € 15.000 is dat een rendement van ruim 92 % !

TJ_FX_17_okt_2017
TJ_FX_17_okt_2017

Als u weinig tijd heeft en toch wilt profiteren van de kansen in de valutamarkt, dan is ons handelssysteem geschikt voor u. Het biedt een uitstekende manier om uw beleggingen te spreiden. Met slechts een gering bedrag en zonder veel tijd te hoeven besteden kunt u uw vermogen snel laten groeien! KLIK HIER voor de gratis brochure

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *