Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Britse pond onder druk

De Britste pond staat in de uitverkoop ten opzichte van de dollar na een bericht van de  the Sunday Times dat Theresa May een harde Brexit wil. Ze wil de controle op de immigratie een speerpunt maken in de onderhandelingen wat indruist tegen de principes van de Europese Unie (EU) van vrije beweging van personen. De Britse munt wordt vooral gedreven door nieuws over deze harde dan wel softe Brexit. Het is van belang is dat het Verenigd Koninkrijk toegang blijf houden tot de EU. Een harde Brexit met zorgen om zwakkere cijfers kan de pond volgens ING-analist Viraj Patel omlaag drukken naar 1,20 dollar met een beweging tussen 1.1840-1.2320. Zijn koersdoel over 1 maand is 1,15 dollar. Zakenbank HSBC voorziet dat de pons afzwakt naar 1,10 dollar.

Handelssysteem valuta

Wij hebben een volautomatische systeem ontwikkeld die signalen afgeeft op de valutapaar euro-dollar (EURUSD), het Britse pond ten opzichte van de Amerikaanse dollar (GBPUSD) en de Amerikaanse dollar ten opzichte van de Japanse Yen (USDJPY). De signalen zijn te volgen via twitter: https://twitter.com/TJ_currencies.

Wilt u ook profiteren van dit systeem en heeft u de tijd niet er voor om het alles te volgen? Dan kunt u automatisch beleggen. De transacties worden automatisch op uw effectenrekening verricht. KLIK HIER voor een gratis brochure.

Dit bericht delen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.