Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Trump is een bedreiging voor de wereld

De Amerikaanse president Donald Trump is een bedreiging voor de wereld. Zijn harde beleid over handel en immigratie zijn potentieel serieuze problemen. De regering Trump is een risico voor de internationale economische orde en de kredietstatus van overheden. Dat meldt kredietbeoordelaar Fitch. “De voorspelbaarheid van het Amerikaanse beleid is verminderd. De traditonele internationale communicatiekanalen  en verbanden worden aan de kant geschoven waarmee het vooruitzicht van een plotseling en onverwachte verandering in het beleid  toeneemt met potentieel wereldwijde gevolgen. De meest serieuze daarvan zijn afwaarderingen van de kredietwaardigheid van overheden”

Fitch heeft een lijst opgesteld van landen die door zo’n beleidsschok getroffen kunnen  worden. Deze zijn onder andere Canada, Duitsland, China, Japan en Mexico. Deze zijn allemaal genoemd als landen die profiteren van de “oneerlijke” handelsakkoorden.  Zo heeft Peter Navarro, adviseur van Trump,  gezegd dat Duitsland profiteert van een veel te goedkope euro. Volgens hem is de Europese eenheidsmunt eigenlijk een verkapte Duitse mark. Trump heeft dus ook een belangrijke invloed op valutabewegingen.

Profiteer van valutabewegingen

De Amerikaanse dollar is bezig met een correctie na de forse stijging van de afgelopen weken. Een herhaling van de beweging in de jaren 90 van de vorige eeuw is volgens sommige beleggers mogelijk. De Japanse munt nam destijds fors in waarde toe na handelsgeschillen.

Is een perfecte storm voor de dollar op komst? U kunt profiteren van deze bewegingen.We hebben een handelssysteem ontwikkeld die automatisch signalen afgeeft. Het voordeel daarvan is er geen menselijk handelen erbij komt kijken zodat emoties worden uitgeschakeld. Sinds 10 oktober is er een rendement geboekt van ruim 40%!

Wilt u ook winstgevend beleggen zonder grote risico’s maar met een prima resultaat. Er is een startkapitaal nodig van minimaal € 2.500. Het doel is een rendement van 100% per jaar te halen.

Klik HIER voor een gratis brochure.

De kredietbeoordelaar heeft gewaarschuwd dat deze lijst uitgebreid wordt als de ruzie oploopt. Tot nu toe werd een streep gezet door het handelsverdrag TPP en harde taal geuit tegen bedrijven die uit de Verenigde Staten willen vertrekken. Volgens Fitch zijn de gevolgen van deze uitspraken nog niet bekend maar de eerste tekenen wijzen op een verstoring van de wereld. “In het kort kan heel veel veranderen maar de agressive toon van de regering voorspelt niet veel geods voor de komende onderhandelingen. Het biedt ook weinig perspectief voor compromissen”. Fitch beschouwt ook de immigratieplannen als negatief.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 reactie op “Trump is een bedreiging voor de wereld”

  1. Avatar

    Ach, schei uit. Dit is wat de wereld nodig heeft, hij mag dan een beetje maf zijn maar zet zich wel in voor z’n land. ‘De wereld’ heeft meer van dat soort mensen nodig, staat ie niet zo alleen…

    De bedreiging komt uit een andere hoek, deflatie. En hoe zou het ook anders kunnen, Trump wordt daarvoor verantwoordelijk gehouden…

    Maar inderdaad, verandering is op komst, en zullen we allen voelen..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *