Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Logistiek vastgoed heeft de toekomst

WeWork is terug bij af. De beursgang is voorlopig en misschien wel definitief van de baan. Het lijkt erop dat de mislukking geen incident is. De vastgoedmarkt is veranderd, ook die voor kantoorvastgoed.

Vastgoedbeleggers hebben zich hier waarschijnlijk op verkeken. Een paar jaar geleden klapte de markt voor winkelvastgoed al in elkaar en nu lijkt de markt voor kantoren ook al zijn beste tijd gehad te hebben.

Zijn er aantrekkelijke alternatieven? Ja, zeggen ze bij Blackstone. Deze financiële grootmacht rondde afgelopen maanden twee miljarden transacties af. Blackstone wil wereldwijd in logistiek vastgoed investeren met het oog op de onstuitbare opmars van e-commerce. Dat maakt dit type vastgoed ook winstgevend.

De interessantste markt voor logistiek vastgoed is waarschijnlijk Azië met als episch centrum natuurlijk China. In deze markt heet de grootste speler ESR Cayman. Dit bedrijf gaat waarschijnlijk nog dit jaar naar de beurs ub Hong Kong. Slechts een enkeling heeft twijfels over het succes van de beursgang.

ESR is ondanks hoge investeringen winstgevend. Dat aspect waren ze vergeten bij WeWork.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *