Energietransitie in Europa biedt ongekende investeringsmogelijkheden

Europa moet of het wil of niet zwaar inzetten op een energietransitie weg van fossiele energie. Die stap is noodzakelijk om de afhankelijkheid van importen van buiten Europa te verminderen. Vooral de oorlog in Oekraïne heeft duidelijk gemaakt waartoe de afhankelijkheid van derde partijen kan leiden.

Het alternatief voor fossiele energie is hernieuwbare energie van bijvoorbeeld wind en zon. Er lijkt een mooie toekomst weggelegd voor renewables. Dat heeft het bovenstaande wel duidelijk gemaakt. Tegelijkertijd zijn er nog enkele problemen op te lossen. Eén ervan is het onzekere karakter van wind en zon. Dat maakt de noodzaak voor de opslag van energie alleen maar prangender.

De Kritische Belegger heeft vijf bedrijven geselecteerd die kansrijk zijn om dit probleem op te lossen. De energietransitie in Europa biedt ongekende investeringsmogelijkheden. Wij hebben een uitgebreid rapport opgesteld met aandelen die kunnen profiteren van de energietransitie. Dit allemaal met concrete koersdoelen. Vraag het rapport ter waarde van EUR 250 gratis hier aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.