De toekomst hangt af van 6G

Terwijl 5G (voluit 5e generatie mobiele netwerk of 5e generatie draadloze systemen) wereldwijd nog lang niet geïmplementeerd is, kijken bedrijven en overheden, meestal in vormen van samenwerking, alweer verder. Dat is voor een deel te wijten aan het gegeven dat 5G niet voldoet aan de verwachtingen.

Kenmerkend voor 6G is, dat het veel sneller zal zijn dan 5G, tot wel 100 maal toe. 6G zal in staat zijn om snelheden te bereiken van 1 terabyte per seconde. Ook zal de vertraging op de lijn nog slechts in microseconden gemeten kunnen worden. Ook zal 6G gebruik kunnen maken van meer en hogere frequenties. Dat zijn allemaal voorwaarden om technologieën als augmented reality/virtual reality, Internet of Things of metaverse tot volle wasdom te laten komen.

Als zodanig biedt het enorme kansen voor beleggers. Een hele reeks van bedrijven is al druk met onderzoek naar 6G. De Kritische Belegger heeft 5 namen van bedrijven geselecteerd, waarvan het onmiskenbaar is, dat ze een prominente plaats innemen in de race naar 6G. Het zijn echter ook bedrijven, die vandaag de dag niet erg succesvol opereren. Kiezen voor deze bedrijven is kiezen voor een lange termijninvestering.

Wilt u ook inzicht krijgen in de kansen van 6G? Vraag dan het uitgebreide rapport ter waarde van EUR 250 kosteloos hieronder aan.