skip to Main Content
Author: Grant Stantiall & https://flic.kr/p/ohjru1

Author: Grant Stantiall & https://flic.kr/p/ohjru1

Bent u het ook beu om iedere dag naar de koersen te staren? Wilt u ook rust in uw hoofd en in uw leven. Dan is DaxTrader wat voor u. Deze signalendienst is geschikt voor de actieve belegger maar tegelijkertijd niet zo actief dat u zenuwachtig van de koersen wordt. Het systeem kon iedere € 7.000 veranderen in € 32.905 in de afgelopen 2,5 jaar !

Duitse DAX steeds populairder

Beleggers kijken steeds meer over de grenzen omdat de AEX steeds meer een “Mickey Mouse” index wordt. De zwaargewichten Royal Dutch Shell en Unilever bepalen voor een groot gedeelte de richting van de Amsterdamse beursgraadmeter. Als daar ING, ASML en Philips aan toegevoegd worden dan wordt de trend bepaald door een handjevol aandelen.

De Duitse beursgraadmeter is de laatste jaren populairder geworden onder particuliere beleggers. Dat komt door de hogere volatiliteit van deze beursindex. Ook de veel grotere liquiditeit spreekt steeds meer handelaren aan.

Na een periode van hard studeren en gebruikmakend van onze jarenlange ervaring bieden wij een systeem aan op de Duitse beursgraadmeter DAX: DaxTrader. Wij zijn sinds juni 2015 van start gegaan. Het kapitaal is per 11 februari 2018 aangegroeid van € 7.000 naar € 32.905. Dat is een rendement van ruim 370% oftewel € 25.905.

Werking systeem

Wij werken met een ingebouwde stoploss die ons beschermt voor grote verliezen. Deze heeft zijn nut bewezen want u ziet in de bovenstaande tabel dat de verliezen beperkt zijn gebleven. We spelen in op zowel stijgende- als dalende koersen. Bij het innemen van een positie wordt gelijk een stoploss order gegeven zodat verliezen beperkt kunnen worden. Daarnaast beschikt het systeem over een dynamische stoploss om zo lang mogelijk te profiteren van de trend. Het systeem is uniek en niet op internet te verkrijgen.

Resultaten

KLIK HIER voor een actueel overzicht van de resultaten.

Overige kenmerken

Gemiddeld rendement per jaar 129%
Gemiddelde opbrengst per maand € 767
Grootste winst € 3.888
Grootste verlies € 2.064
Gemiddeld aantal transacties per maand 18
Gemiddelde duur transactie in dagen 1,5

De hitratio, het aantal winsttransacties ten opzichte van verlies trades is 35%. Dat betekent dat het merendeel van de posities met verlies gesloten worden. Veel belangrijker is de winst/verlies ratio van 1,29. Tegenover elk euro verlies staat een winst van € 1,29.

Ervaring van abonnees

Wij hebben de recente ervaringen zowel positief als negatief van onze klanten op een rijtje gezet: KLIK HIER

Brochures

Wilt u meer informatie over dit systeem? Neem dan contact met ons op . U kunt ons ook bellen/whatsappen: + 31 (0) 6 337 335 68.

Wanneer u ook geïnteresseerd bent om de signalen te volgen, dan kunt u kiezen uit de volgende twee mogelijkheden:

  1. AutoTraden vanaf 1 april 2016:  Ideaal bij weinig tijd.
  2. SMS- en E-mail abonnement: U doet alles zelf. U krijgt signalen per SMS en e-mail over de instap en uitstap.
Back To Top
×Close search
Zoeken
LAAT ME U HELPEN