DAX-Easy: Uw Sleutel tot Succesvol Beleggen

De Kritische Belegger – Automatisch Beleggen

Welkom bij het gloednieuwe DAX-Easy handelssysteem, een innovatief product van De Kritische Belegger. Dit systeem is ontworpen om de wereld van automatisch beleggen te revolutioneren.

In de dynamische wereld van beleggen is het essentieel om voorop te blijven lopen. Daarom hebben we DAX-Easy ontwikkeld, een systeem dat rustiger handelt en minder transacties vereist. Met slechts 8 transacties per maand, geeft DAX-Easy u de vrijheid om u te concentreren op wat echt belangrijk is. Door het geringere aantal transacties daalt uw transactiekosten, zodat u meer rendement overhoudt. Bovendien hoeft u niet iedere keer op uw rekening te kijken.

Waarom Beleggen in de DAX?

De DAX, of Deutscher Aktienindex, is een prominente benchmark voor Duitse en Europese aandelen. Het vertegenwoordigt de 40 grootste en meest liquide bedrijven die op de Frankfurtse beurs worden verhandeld. Beleggen in de DAX geeft u blootstelling aan deze toonaangevende bedrijven en biedt een breed overzicht van de economische gezondheid van Duitsland. Enkele van de wereldwijd erkende bedrijven op de DAX zijn Volkswagen, Bayer, BMW en Adidas. Door te beleggen in de DAX met ons systeem, profiteert u van de prestaties van deze grote bedrijven en diversifieert u uw portefeuille.

Prestaties

Onze backtest-resultaten zijn indrukwekkend. In de periode van 15-4-2020 tot en met 4-9-2023 behaalde het systeem een winst van €5.675 bij een inleg van €5.000. Dat is een rendement van 34% per jaar, wat neerkomt op 2,8% winst per maand.

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst

Statistieken

Hier zijn enkele belangrijke statistieken over het DAX-Easy systeem:

– Winst/verlies: €5675
– Rendement: 34% per jaar, 2,8% per maand
– Maximale drawdown: €3664 (42.57%)
– Winstfactor: 1,23
– Aantal transacties: 8 per maand
– Percentage winnende transacties: 36%

Voordelen van DAX-Easy

DAX-Easy biedt diverse voordelen voor beleggers:

  1. No-cure-no-pay: U betaalt alleen provisiekosten als u winst maakt.
  2. Automatisch beleggen: Ons systeem maakt gebruik van slimme algoritmes voor automatisch beleggen, wat de beleggingservaring vereenvoudigt en optimaliseert.
  3. Emotievrij beleggen: Met ons systeem belegt u zonder invloed van emoties, wat de besluitvorming rationeler maakt en risico’s beperkt.
  4. Veiligheid: Uw beleggingen verlopen via ATC Brokers, een betrouwbare partner met een bewezen staat van dienst in de financiële sector.
  5. Meer spreiding: U belegt in de DAX, de Duitse beurs, wat zorgt voor meer diversificatie in uw beleggingsportefeuille en risico’s verkleint.
  6. Geen verplichtingen: U heeft de flexibiliteit om op elk moment uw beleggingen stop te zetten zonder extra kosten, waardoor u de controle behoudt over uw investeringen.

Wilt u meer weten over DAX-Easy? Ga dan naar onze website of neem contact met ons op.

Conclusie

Met zijn indrukwekkende prestaties en eenvoudige benadering van beleggen, is DAX-Easy uw sleutel tot succesvol beleggen. De minimale inleg is €5.000 en wij staan klaar om u te helpen bij uw deelname.

Volg hier de resultaten

Doe mee

Bent u klaar om uw beleggingsreis naar een hoger niveau te tillen? Meld u nu aan en begin vandaag nog met het DAX-Easy systeem! Vul het onderstaande formulier in:

Op dit artikel is onze Privacyverklaring van toepassing KLIK HIER