Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Hoe u kunt profiteren van Bitcoin

Het gaat op het ogenblik razendsnel met Bitcoin. Terwijl media speculeren dat Bitcoin een zeepbel is en op het punt staat te knappen, zet de digitale valuta de opmars vrolijk voort. Gisteren steeg het boven de $9.000 en lijkt daarmee de jacht op de $10.000 ingezet te hebben. Volgens technisch analist Peter Brandt, zet Bitcoin de bovenkant van de weerstandslijn onder druk. Dit is volgens hem de grootste bull markt in 43 jaar als handelaar.

Nu we de economische crisis steeds verder achter ons laten, is er een nieuw soort geld waar investeerders wereldwijd over praten. Bitcoin is de nieuwste munteenheid, die door bedrijven overal gebruikt wordt: van warenhuizen tot online casino’s, en heeft een exponentiële groei doorgemaakt sinds deze – slechts zes jaar geleden – op de markt werd gebracht. Bitcoin wordt ook wel een cryptovaluta genoemd. Het is een soort digitale munteenheid, die vaak gebruikt wordt als alternatief geldsysteem voor de reguliere geldsoorten.

Crypto rapport

Crypto technologie gaat ons leven veranderen. De mensheid staat op het punt nog weer een enorme stap te maken. Een stap die zo groot is als de uitvinding van het wiel. De vraag is hoe we hier als particuliere beleggers van gaan profiteren. Alle antwoorden op uw vragen over crypto technologie gebundeld in een full color rapport van bijna 50 pagina’s! Inclusief de handleiding voor het kopen van cryptomunten! KLIK HIER om het te bestellen

Bitcoin mijnen

De vraag is hoe u kunt meeliften met deze trend. Ten eerste zou u uw eigen bitcoins kunnen maken. Dit proces wordt mining genoemd. Iedereen die dus zelf Bitcoins wil maken kan dat doen door middel van Bitcoin-mining maar het tijdperk dat je dat kon doen met beperkte middelen is voorbij. Het minen van bitcoins is tegenwoordig op een dermate hoog professioneel niveau gekomen dat het een hoop geld kost om rendabel bitcoins te minen.

Bitcoin kopen

Een andere manier is om bitcoin te kopen  Hiervoor moet u eerst een bitcoinportefeuille aanmaken. Dit kan u op een computer, smartphone, tablet, … doen. Coinbase is een website waar u een portefeuille kan aanmaken. Bitcoin zelf kan u kopen op online exchange website.

Handelen via CFD’s

Daarnaast kunt u handelen via CFD’s.  Een CFD (Contract for Difference) is een simpele en efficiënte manier om versneld, dus met een hefboom, in te spelen op koersstijgingen of -dalingen. Wij bieden signalen op bitcoin via de CFD aan. Desgewenst kunnen wij de signalen ook per SMS verstrekken en automatisch beleggen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op . U kunt ons ook bellen: + 31 (0) 6 337 335 68.

3 bitcoin-aandelen

Je kunt je afvragen of er manieren zijn om te profiteren van de Bitcoin-trend zonder ze te kopen in een digitale valuta-uitwisseling zoals Coinbase en ze vervolgens op te slaan op een digitale portemonnee. Wij hebben drie aandelen voor u geselecteerd.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *