Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Geheime miljonairs door Ethereum

Een handelaar die alleen bekend staat als 0x00A651D43B6e209F5Ada45A35F92EFC0De3A5184 heeft $200 miljoen in een maand verdiend. Hij maakte dit geld door te speculeren in Ethereum, het broertje van bitcoin. De enige aanwijzing voor deze persoon/personen was een foto op Instagram op 11 juni met zijn virtuele portefeuille. Hij/zij heeft een winst gemaakt van 413% dit jaar.

Geheime identiteiten zijn een populaire kenmerk van het schemerlicht van virtueel geld. De totale waarde van de cryptovaluta zoals bitcoin en ether heeft op 6 juni een piek bereikt van meer dan $100 miljard en nadert daarmee de marktwaarde van McDonald’s. Bezorgde toezichthouders willen een eind aan deze anonimiteit. Het kan daardoor gemakkelijk gebruikt worden voor criminele activiteiten dus dat komt de geloofwaardigheid van de digitale munten niet ten goede en is een hindernis voor de populariteit.

Hedgefonds manager Michael Novogratz, Joseph Lubin, oprichter van ConsenSys en Ethereum oprichter Buterin gaan mogelijk miljardair worden. Novogratz heeft 10% van zijn vermogen geïnvesteerd in d virtueel geld. Dat is een belang van tenminste $90 miljoen.  Cryptovaluta kan een sector worden die $ 5.000 miljard waard is maar om dit te bereiken moeten ze goede bedrijfsprocessen ontwikkelen die toezichthouders tevreden stelt en legitimiteit verschaft”, aldus Novogratz.

Lubin, de voormalige topman van Ethereum Switzerland GmbH, die de software ontwikkelde, heeft mogelijk ether in bezit die honderden miljoenen dollar waard is. Volgens hem maakt de samenleving een transitie van analoog naar digitaal.

Ether worstelt net als bitcoin van de reputatie van cyberaanvallen en technologie bottlenecks. Een flash crash vorige maand liet de koers duikelen van slechts $0,10 waarna het weer herstelde naar $300.

Bitcoin signalen

Wij bieden signalen op bitcoin via de CFD aan die u via twitter kunt volgen: https://twitter.com/TomJerry_BTC. Desgewenst kunnen wij de signalen ook per SMS verstrekken en automatisch beleggen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op . U kunt ons ook bellen: + 31 (0) 6 337 335 68.

Dit bericht delen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.