Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Bitcoin kan dit jaar boven de $300.000 stijgen

Een senior analist bij de Amerikaanse financiële gigant Citibank heeft een rapport geschreven op basis van overeenkomsten tussen de goudmarkt uit de jaren 70 en bitcoin.

Het hele bestaan ​​van bitcoin wordt gekenmerkt door grote prijsschommelingen, “precies het soort dingen dat een langetermijntrend ondersteunt”, zei Thomas Fitzpatrick, wereldwijd hoofd van het CitiFXTechnicals-marktinzichtproduct van het bedrijf, in zijn rapport dat uitsluitend bedoeld is voor de bank institutionele klanten.

Klik op plaatje voor meer informatie

Het rapport werd zaterdag voor het eerst gelekt naar de cryptocurrency-gemeenschap door Twitter-gebruiker “ClassicMacro” in een tweet , waarbij werd opgemerkt dat Fitzpatrick “een grote fan is van maandoelen”.

Fitzpatrick wees op de wekelijkse grafiekvan bitcoin en gebruikte technische analyse (TA) van eerdere hoogte- en dieptepunten om een ​​doelstelling van $ 318.000 tegen december 2021 te bepalen.

“Dit soort technische analyse is van weinig waarde”, zegt ClassicMacro in zijn tweet. “Tot dusverre in de tijd met TA heeft het geen voordeel om doelen te raden. Het enige wat we weten is dat de prijs waarschijnlijk zal blijven stijgen. ”

De directeur van Citibank maakte gebruik van de “exponentiële beweging” van bitcoin van 2010-11 als zijnde “zeer herinnerend” aan de goudmarkt van de jaren 70 . Goud had 50 jaar een beperkte prijsklasse van $ 20- $ 35 meegemaakt voordat er een uitbraak plaatsvond na een wijziging in het fiscale beleid door de regering van Nixon in 1971.

Een ontkoppeling van goud en fiat-valuta’s, de COVID-19-pandemie en de wens van centrale banken om een ​​agressief kwantitatief versoepelingsbeleid te voeren, zou volgens Fitzpatrick kunnen leiden tot een toekomstige explosieve prijsgroei in bitcoin.

Automatisch Beleggen

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

7 reacties op “Bitcoin kan dit jaar boven de $300.000 stijgen”

 1. Avatar

  Dat is correct. Kan boven 300K uitkomen. En boven 200K en boven 100K en boven 60K ook. Kan ook niet. Wat een gelul. Niemand weet waar dit heen gaat, want is historisch allemaal nog niet eerder gebeurd. We weten enkel dat het uiteindelijk hoger eindigt dan waar het nu is Wanneer en hoe hoog zijn enkel gokjes.

 2. Avatar

  Tja konden we maar in de glazen bol kijken. De dollar en de beurs gaan iig klappen nu er zoveel dollars worden bjjgedrukt en de Corona recessie eraan komt. Bitcoin voorraad is niet oneindig en steeds meer vraag en mainstream. Hij staat nu laag en verwacht niet veel lager. Lijkt me een prima moment om weer in te stappen.

   1. Avatar

    Dit is geen pump en dump verhaal. In 2020 is $3.38 BILJOEN dollar erbij geprint. Dat is 18% van de totale voorraad van M2 dollars, ofwel fysieke bankbiljetten, bank reserves bij de Fed, rekeningen bij de bank en meer. Ofwel bijna 1 op de 5 dollar biljetten is geprint in 2020!!!

    Dat gaat voor een inflatie zorgen die is ongekend. Dat is niet een pump en dump verhaal. Al heb je gelijk dat Elon Musk erg genoeg is. Die doet meer kwaad voor crypto dan goed.

    Anyway, even dit weekend afwachten, kijken wat bitcoin doet. In het weekend is het altijd minder. Maar hij moet niet onder de $32.000 zakken (bij dagafsluiting) want dan vraag ik me wel af waar het kan eindigen. We gaan het allemaal zien.

 3. Avatar

  1 bitcoin is 1 bitcoin
  Dit zal de standaard zijn
  Kijk naar de Hashrate en niet naar de prijs..
  Lees allereerst De Bitcoinstandaard voordat je commentaar afgeeft…
  Have fun staying poor 😎

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *