Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Bitcoin : $8.000 is laatste halte

Bitcoin bereikte een piek op $7.601,53 in het weekend en viel daarna onder de $7.000. Het wordt volgens CoinDesk nu verhandeld op $7,165. De analisten van Goldman Sachs zien de koers van de digitale munt stijgen naar $8.000 en dat is ook voorlopig de laatste halte.

Technisch analist Sheba Jafari en Jack Abramowitz waarschuwen beleggers om boven dat niveau voorzichtig te zijn.  De alarmbellen komen op een moment dat de prijs van Bitcoin in de afgelopen maand een sprong heeft gemaakt voorbij $5.000 en $6.000. De correctie die na de weerstand op $8.000 optreedt is volgens hen slechts een adempauze.

“Gegeven dat dit slechts de derde van vijf opwaartse golven, betekent het dat bitcoin nog steeds opwaarts potentieel heeft.”, aldus de analisten.

Naar $20.000 tot $55.000

Bitcoin kan wel eens goud gaan vervangen en in de komende vijf jaar naar $20.000 tot $55.000 gaan. Dat is een stijging van ruim 667% ten opzichte van de huidige prijs ($7.165) . Dat is de mening van topstrateeg Tom Lee.

Crypto rapport

Crypto technologie gaat ons leven veranderen. De mensheid staat op het punt nog weer een enorme stap te maken. Een stap die zo groot is als de uitvinding van het wiel. De vraag is hoe we hier als particuliere beleggers van gaan profiteren. Alle antwoorden op uw vragen over crypto technologie gebundeld in een full color rapport van bijna 50 pagina’s! Inclusief de handleiding voor het kopen van cryptomunten! KLIK HIER om het te bestellen

Automatisch beleggen in Bitcoin

Wij bieden signalen op bitcoin via de CFD aan die u via twitter kunt volgen: https://twitter.com/TomJerry_BTC. Desgewenst kunnen wij de signalen ook per SMS verstrekken en automatisch beleggen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op . U kunt ons ook bellen: + 31 (0) 6 337 335 68.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 reactie op “Bitcoin : $8.000 is laatste halte”

  1. Avatar

    De analist die daar aan het roer zat zou moeten weten dat het bij 5 compleet klaar is, en dat is zo’n beetje op het punt van nu, of zo rond de genoemde $8.000, dus vergeet die $20.000 tot $55.000 maar…. Short, is het devies..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *