Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Waarom een ​​algoritme uw geld beter beheert dan u

Benieuwd hoe het met ons vergaat als website in deze crisis? Wij gaan heel goed. We staan op een rendement van 107% dit jaar. Hoe kan dat? Wij hebben een robot ontwikkeld dat automatisch belegt en kan inspelen op zowel een stijging als een daling van de beurs. Beleggers kunnen met ons meedoen zodat ze verder niets hoeven te doen. KLIK HIER voor de gratis brochure.

Een beleggingsrobot wordt ook wel een algoritme genoemd. Investeerders nemen vaak irrationele beslissingen op basis van emotioneel gedreven verkeerde inschattingen. Algoritmen kunnen de investering automatiseren en een emotioneel beïnvloede besluitvorming vervangen door een op gegevens gebaseerde besluitvorming, wat leidt tot een kostenreductie en rationalisatie van het proces.

Geautomatiseerd betekent dat het automatisch wordt uitgevoerd, zonder dat u aan de pc gekluisterd moet zijn om geen rendement te missen. De handelsstrategie is geprogrammeerd om te reageren op prijsbewegingen en plaatsen orders om een positie te openen en te sluiten. Het enige dat u hoeft te doen, is de strategie activeren en deze zal dag in dag uit worden uitgevoerd totdat u hem deactiveert en het zware werk voor u doet. U kunt uw prestaties volgen en desgewenst de strategie pauzeren.

Bij beleggen handelen mensen vaak tegen hun beter weten in, want ook hier spelen emoties een rol en worden ze ook geconfronteerd met een teveel aan informatie die moeilijk op te nemen en correct te interpreteren is. De resulterende irrationele beslissingen leiden op de lange termijn vaak tot lage opbrengsten.

De econoom Daniel Kahneman, auteur van het veelgeprezen boek  Thinking Fast and Slow , ontving de Nobelprijs voor zijn verhandeling  Maps of Bounded Rationality: A Perspective on Intuitive Judgement , waarin hij vraagtekens plaatst bij de aannames van rationeel gedrag. Daarin laat hij zien dat mensen situaties vaak maar onvolledig analyseren en zich onlogisch gedragen als ze onder onzekere omstandigheden complexe beslissingen moeten nemen.

Brochure Automatisch Beleggen

Dankzij deze strategie konden wij elke  € 7.000 veranderen in € 35.900 sinds juni 2015. Dat is een rendement van gemiddeld 80% per jaar. Naast een mooi rendement is dit een gemakkelijke manier van beleggen: u hoeft zelf niet meer te doen. Daarnaast is het ook prettig dat u elk moment kunt opzeggen.

Als u geïnteresseerd bent, dan raden wij u de gratis brochure aan te vragen: KLIK HIER

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 reactie op “Waarom een ​​algoritme uw geld beter beheert dan u”

 1. Avatar

  Goedendag Satilmis,
  Het kan werken algoritme, vooral voor de uitvinders, de top verdiend, want die stappen automatisch in en uit, de mensen onder de top verdienen steeds minder, het lijkt wel kort door de bocht gezegd pyramide bedrijven.
  Ik kan heeeeeel veeeeeel bedrijven die op de beurs handelen werken, zoals SGB Düsseldorf veel kosten weinig of geen winst, meestal verlies stapte een keer in en liep optie op 0 expireren., Daarna Beursfoon kansloos veel in en uit stappen de hele dag door, weinig of geen winst, ja je moest toen zelf nog zelf in en uitstappen, dat kon je wel vast zetten bij Binck Bank, maar meestal werkte je met optie, dus de gouden regel 1 € inleggen en 2 € verkopen, lukte meestal niet, een gigaprijs voor abonnement ze waren wel een van de eerste in met algoritme, zaten toen in schuur achter de woning, betaalde super veel, ben daar nog is uitgenodigd en geweest . Optieprofit deed het eerst top, toen de beurschrash 2008 er was, daarna als bedrijf waarschijnlijk verkocht, was Johanna dacht de Vries uit Spanje Marbella waarschijnlijk familie van een bankdirekteur, heb haar gegevens ergens nog, Geert schaay vrijdag instappen, zondags bij Bisness Class mooi verhaal, en waarschijnlijk maandag ochtend als de kudde koopt net daarvoor instappen, had je vroeg ook, kopen en verkopen op geruchttenen. We hebben zelfs een man die in bad zat en paranormaal tips gaf, en wat veel goede tips, daar zaten goede mensen achter.
  Ik heb zelfs een halve gare gehad die vertelde mij dat olie werd verkocht uit v.s. en dan de deutsche bank betaalde met euro tegen dollar, het verschil in aan verkoop kosten gaf giga winst, telefonisch werd dat doorgegeven op de beursvloer dat was een mooie tijd, de tijd van de wolf op wallstreet. Maar goed Einstein vondt de E is MCkwadraat formule uit een wiskundige formule die werkt, iets is waar tot het tegendeel wordt bewezen, de getallenreeks van fibernatski. De uitvinder die auto op water kon laten rijden, die werd meteen voor gek verklaard, door de olieboeren in de wereld.
  Maar goed algoritme kan met de NASA computers, en eerlijk bedrijven met een redelijk winst kunnen de beurs verslaan,
  Maar de mens wordt hebberig en je weet het spreekwoord. Wie het onderste uit de kan wil krijgt de deksel op zijn neus.
  In de tijd waarin we nu leven, de angst voor Corona, worden de RIJKEN WEER RIJKER en de armen weer armer. Mijn advies leef de dag van vandaag, want morgen is er misschien niet meer. En Satilmis U heb ik ook lang gevolgd, en vele anderen om u heen, ze werken nu met die trechter programma’s waar in je bijna de aanbieding niet kunt afslaan, dus wie wint er weer de verkoper, Mijn vader een WIJS MAN die zij een TOP VERKOPER KAN KNOLLEN VOOR CITROENEN VERKOPEN, en dat gebeurd dus nu.
  Verder kunnen we nog wel eens dieper op de materie in gaan.

  Hierbij

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *