Hedgevestor: positief rendement in elke markt

Bent u geïnteresseerd in het beleggen in individuele aandelen en heeft u niet dagelijks de tijd om de beurs te volgen, dan is Hedgevestor wellicht wat voor u. Er wordt gestreefd naar een absoluut positief rendement. De portefeuille wordt bijgehouden door een succesvolle vermogensbeheerder en een professionele handelaar. U krijgt inzage in de motieven en kunt de portefeuille schaduwen zonder de traditioneel aan hedgefondsen verbonden kosten : 2 procent beheer fee & 20 procent performance fee

Voor wie is het geschikt?

Het is geschikt voor de lange termijn belegger die in aandelen wil investeren en die  dagelijks de tijd niet heeft om de beurs te volgen of wil volgen. Daarnaast wordt gestreeft naar een absoluut positief rendement.

Wat is een Hedgefonds:

Een hedge fonds heeft als doelstelling om in zowel opgaande als neergaande markten een positief rendement te behalen. Dit betekent dat een hedge fund een absoluut positief rendement nastreeft, onafhankelijk van alle kuren van de aandelenmarkt.

Het onzekere beursklimaat vereist een actief beheer van de portefeuille. Hedgevestor kan u daarbij helpen. Een Buy & Hold aanpak heeft het afgelopen decennium niet gewerkt en gezien de onzekerheid op de financiële markten lijkt hier voorlopig geen verandering in te komen.

Uitgangspunten:

-Op termijn wordt een portefeuille samengesteld met circa 12 posities: gemiddeld 9 long posities en 3 short posities. Bij de long posities wordt gekeken naar defensieve bedrijven. Groei in opkomende markten en een lage blootstelling aan de financiële onrust zijn belangrijke criteria. De keuze zal vallen op in Amsterdam genoteerde bedrijven. Daar ligt onze expertise.

-Posities worden in principe voor de langere termijn aangehouden. Bij fundamenteel nieuws kan echter direct worden ingegrepen.
-In te nemen posities worden 1 dag van te voren bekend gemaakt en de openingskoers de volgende dag is leidend.

-Voor het berekenen van het rendement worden transactiekosten, zoals die door Binck in rekening wordt gebracht, afgetrokken. Bij het innemen van een short positie wordt eventueel uitbetaald dividend afgetrokken van het rendement.

Resultaten

2012: +17,50%
2013: +37% (per 25 september 2013)

Hedgevestor-25-september-2013.jpg
Hedgevestor-25-september-2013.jpg

Abonnement

Gezien de goede resultaten zijn wij van mening dat Hedgevestor een toegevoegde waarde voor beleggers heeft. Op 1 oktober 2013 wordt deze service dan ook betaald. Het tarief voor 3 maanden is 99 euro inclusief BTW. U krijgt van ons de instap en uitstap uit een positie en ook updates over de portefeuille.

U kunt u aanmelden middels de onderstaande contactformulier:

U kunt ook ons een mailtje sturen via ons contactpagina. U krijgt daarna een bevestiging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *