skip to Main Content

U heeft een baan overdag of u wilt niet de hele dag naar koersen staren? Dan is de CritiTrader CFD portefeuille wat voor u als swingtrader. Een trader moet zich niet al te druk maken. Anderzijds willen we een acceptabel rendement behalen. Met acceptabel bedoelen we minimaal 25% op jaarbasis.

De kenmerken van CritiTrader zijn:

-wij beleggen op een relaxte wijze
-u hoeft niet de hele dag de beurs te volgen
-en wij nemen geen groot risico zodat het voor iedereen te volgen is.

Wij zijn per 5 september 2014 overgestapt op handelen met CFD’s. Oude informatie vindt u hier terug.

Doel van de portefeuille

Het startkapitaal is 10.000 euro. Ons streven is om een goed rendement te halen. We gaan uit van een NETTO SCORE met alle kosten eraf zoals die van het abonnement. Kortom, CritiTrader is in feite voor iedereen goed te doen, en om ermee van start te gaan. Er is niet zoveel kapitaal nodig.

Beleggingshorizon

Wij hebben de posities een dag of enkele dagen in portefeuille. De beleggingshorizon is daardoor als kort te beschouwen.

Voor wie is het geschikt

Voor beleggers die de beurs actief volgen.

Hoe werkt het?

Wij geven per e-mail aan wat wij gaan doen. Wij zullen zowel de stoploss als het koersdoel vermelden. Wij beleggen vanaf 5 september 2014 met CFD’s van IG. Een CFD (Contract for Difference) is een simpele en efficiënte manier om versneld, dus met een hefboom, in te spelen op koersstijgingen of -dalingen. Het grootste nadeel van bijvoorbeeld Speeders zijn de beperkte handelstijden. Daardoor loopt u het risico dat u de volgende dag met een flink koersverlies geconfronteerd wordt. De CFD’s van IG hebben dat probleem niet, omdat de handelsuren op veel producten langer zijn. Hier kunt u 24 uur per dag handelen in de belangrijkste markten ter wereld. Bij IG handelt u CFD’s op Forex, Indices, Grondstoffen, Aandelen en meer, alles op één handelsrekening.

Wij noemen ook het aantal contracten, en de instapkoers. Tussentijds kunnen wij u berichten dat de stoploss of koersdoel aangepast wordt.

Een voorbeeld

We gaan long op de AEX. Instappunt is 388,7. Bij een AEX onder of op 388,7 gaan we dus long.

Het koersdoel is dan 400. De stoploss is 382.

IG CFD
We kopen dan 1 contract: Nederland 25 (EUR40 Mini Contract).
Waarde van een pip: 1 index punt
Waarde van een pip: 40 euro

Dus 1 AEX punt is 40 euro waard. Bij 10 punten is dat 400 euro.

Handelen op dagbasis

Wij handelen op dagbasis. Abonnees kunnen tevens ook terecht op het besloten deel van het forum.Bij vakantie, ziekte en andere situaties van overmacht wordt er geen mail verstuurd en de portefeuille niet bijgewerkt.

U krijgt een stoploss mee zodat u van te voren kunt weten wat het maximale verlies zal zijn. Als de stoploss of het koersdoel wordt aangepast of de positie wordt gesloten, krijgt u uiteraard bericht via de mail en kunt u terecht op het besloten deel van het forum.

Wij zullen in de avond ervoor een aankondiging sturen tegen welke koers gekocht of verkocht kan worden. U krijgt alle relevante informatie (zie voorbeeld).

Resultaten CritiTrader

In de tabel hieronder zijn alle kosten verwerkt. Dus de resultaten zijn inclusief de kosten van het abonnement. Bij het handelen met CFD’s betaalt u geen transactiekosten maar is de vergoeding voor de broker in de vorm van een spread. Ook betaalt u een gering bedrag aan rente. Die laten we buiten beschouwing.

Resultatenoverzicht:

2014

CritiTrader CFD portefeuille bijgewerkt tot en met 31 december 2014

CritiTrader CFD portefeuille bijgewerkt tot en met 31 december 2014

 

CT trades 2014 tot en met 31 december

CT trades 2014 tot en met 31 december

Klik op grafieken voor een grotere figuur, openen in nieuw venster

Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Samenvattend

CritiTrader biedt op een eerlijke, duidelijke en transparante manier signalen aan. Er wordt meestal een duidelijke stoploss meegegeven. CritiTrader biedt u rust zodat u niet hele tijd met de beurs bezig hoeft te zijn.

Abonnementen

Wij hebben de prijzen van ons abonnement fors verlaagd. Per 1 juli 2014 vragen wij een kleine vergoeding voor het volgen van de signalen.

U kunt kiezen voor de volgende abonnementen.

1. Eenmalige proefabonnement van 1 maand: € 49 Nu tijdelijk: € 25 . U kunt dan zien of het wat voor u is. Na het einde van de periode kunt u zelf aangeven of u de signalen langer wilt ontvangen.

2. Kwartaalabonnement: € 179 Nu drie maanden voor maar € 59. U abonnement loopt automatisch af tenzij u aangeeft de signalen verder te ontvangen.

Speciale actie!

We kunnen het leuker voor u maken: Open nu een rekening bij IG, stort minimaal €4.000 en krijg negen maanden een CritiTrader-abonnement ter waarde van € 179 gratis. Meld u aan met deze link voor IG en geef door aan IG dat u gebruikt wenst te maken van een CritiTrader-abonnement. Na goedkeuring door IG ontvangt u van ons bericht.

Bestaande klanten

Dit geldt ook voor bestaande klanten van IG als u minimaal €4.000 op de rekening hebt staan. Als u denkt aanspraak te maken op de actie, kunt een email sturen naar ons.  Als uw aanmelding goedgekeurd is door IG, ontvangt u dus 9 maanden lang de signalen gratis.

Disclaimer

Wij hebben geen positie in de beleggingen. Wanneer wij een positie innemen zullen wij dat expliciet vermelden. De content is niet bedoeld als beleggingsadviezen. U heeft de vrijheid om het al dan niet op te volgen. Op alle content is onze disclaimer en Algemene voorwaarden van toepassing.

Aanmelden

Via de onderstaande contactforumulier kunt u zich aanmelden. Als u nog geen forumlid bent, kunt u een forumnaam vermelden.

Back To Top
×Close search
Zoeken
LAAT ME U HELPEN