Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Verkoop DSM

Morgen, vrijdag 10 februari, verkopen wij onze positie in DSM op de openingskoers. In ruim een maand heeft de positie een rendement opgeleverd van circa 17 procent. Het aandeel werd in de portefeuille opgenomen op 2 januari tegen een koers van 36 euro.

DSM is in de tussentijd met solide cijfers gekomen. De koerswinst hangt echter ook samen met de bekendmaking op 23 januari van een samenwerkingsverband met het Amerikaanse POET op het gebied van bio brandstoffen.

Het hele artikel kunt u lezen op:https://www.dekritischebelegger.nl/forum/aandelen/hedgevestor/page/4#post-8010.

Hedgevestor

We zijn aan begin van dit jaar gestart met Hedgevestor, een hedgefonds portefeuille die bestaat uit individuele aandelen. Wij hebben een succesvolle vermogensbeheerder en een professionele handelaar bereid gevonden deze voor ons bij te houden. Jasper gelooft in duidelijkheid en alle posities worden dan ook beargumenteerd.

Een hedge fonds heeft als doelstelling om in zowel opgaande als neergaande markten een positief rendement te behalen. Dit betekent dat een hedge fund een absoluut positief rendement nastreeft, onafhankelijk van alle kuren van de aandelenmarkt.

De portefeuille wordt geleidelijk opgebouwd.  Elke positie wordt fundamenteel en technisch toegelicht. U krijgt inzage in de motieven en kunt de portefeuille schaduwen zonder de traditioneel aan hedgefondsen verbonden kosten : 2 procent beheer fee & 20 performance fee. Hedgevestor volgen is dus gratis.

Voor een overzicht van de resultaten zie  https://www.dekritischebelegger.nl/forum/aandelen/hedgevestor/page/4#post-7949. Morgen wordt de tabel, als DSM verkocht is, bijgewerkt.

Volgen

Bent u geïnteresseerd in het beleggen in individuele aandelen en heeft u niet dagelijks de tijd om de beurs te volgen, dan is Hedgevestor wellicht wat voor u. Er wordt gestreefd naar een absoluut positief rendement.

U kunt Hedgevestor gratis volgen op https://www.dekritischebelegger.nl/forum/aandelen/hedgevestor.

Ook kunt u de portefeuille per e-mail volgen. Dit kunt u doen door u aan te melden als forumlid.  Plaats vervolgens een reactie in het draadje https://www.dekritischebelegger.nl/forum/aandelen/hedgevestor waarbij u kenbaar maakt dat u de updates van de portefeuille per e-mail wilt ontvangen.

Daarnaast kunt u het forum volgen op Twitter:  http://twitter.com/Beursforum

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *