Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Update TomTom en Grontmij

Wij hebben nog steeds weinig vertrouwen in het businessmodel van TomTom. Niettemin is meer openheid van zaken gegeven en heeft de markt kunnen reageren. TomTom staat nu op een plus van krap 22 procent in de portefeuille.

Update: Onze short Grontmij is in een vrije val terecht gekomen en staat nu op een plus van 20 procent in de portefeuille.  Het koersdoel blijft 3,50 euro.

Het hele artikel kunt u lezen op: https://www.dekritischebelegger.nl/forum/aandelen/hedgevestor/page/6#post-8268

Hedgevestor

We zijn aan begin van dit jaar gestart met Hedgevestor, een hedgefonds portefeuille die bestaat uit individuele aandelen. Wij hebben een succesvolle vermogensbeheerder en een professionele handelaar bereid gevonden deze voor ons bij te houden. Jasper gelooft in duidelijkheid en alle posities worden dan ook beargumenteerd.

Een hedge fonds heeft als doelstelling om in zowel opgaande als neergaande markten een positief rendement te behalen. Dit betekent dat een hedge fund een absoluut positief rendement nastreeft, onafhankelijk van alle kuren van de aandelenmarkt.

De portefeuille wordt geleidelijk opgebouwd.  Elke positie wordt fundamenteel en technisch toegelicht. U krijgt inzage in de motieven en kunt de portefeuille schaduwen zonder de traditioneel aan hedgefondsen verbonden kosten : 2 procent beheer fee & 20 performance fee. Hedgevestor volgen is dus gratis.

Resultaten

De portefeuille staat nu op een mooie winst van 6.510 euro oftewel een rendement van 6,51%. In januari stond de teller nog op 1,48%.

Voor een overzicht van de resultaten zie  https://www.dekritischebelegger.nl/forum/aandelen/hedgevestor/page/6#post-8242.

Volgen

Bent u geïnteresseerd in het beleggen in individuele aandelen en heeft u niet dagelijks de tijd om de beurs te volgen, dan is Hedgevestor wellicht wat voor u. Er wordt gestreefd naar een absoluut positief rendement.

U kunt Hedgevestor gratis volgen op https://www.dekritischebelegger.nl/forum/aandelen/hedgevestor.

Ook kunt u de portefeuille per e-mail volgen. Dit kunt u doen door u aan te melden als forumlid.  Plaats vervolgens een reactie in het draadje https://www.dekritischebelegger.nl/forum/aandelen/aanvraag-hedgeinvestor waarbij u kenbaar maakt dat u de updates van de portefeuille per e-mail wilt ontvangen.

Vergeet niet een reactie te plaatsten op : 

https://www.dekritischebelegger.nl/forum/aandelen/aanvraag-hedgeinvestor

Open aub geen nieuwe draadjes, maar maak u interesse kenbaar op de link hierboven.

Daarnaast kunt u het forum volgen op Twitter:  http://twitter.com/Beursforum

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 reactie op “Update TomTom en Grontmij”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *