Nvidia-aandeel: naar een nieuw alltime high?

Het Nvidia-aandeel heeft in 2024 een fenomenale prestatie neergezet. De koers steeg binnen enkele weken van 500 USD naar meer dan 700 USD. Na het bereiken van een nieuw alltime high van 744 USD, volgde er een kleine correctie. Echter, na de sterke cijfers van gisteren, is de verwachting dat de koers de komende dagen verder zal stijgen.

Mogelijk nieuw alltime high

De analisten van HSBC verwachten dat het Nvidia-aandeel de komende dagen het alltime high van 744 USD zal breken. Dit zou een belangrijke bevestiging van de opwaartse trend zijn. Bovendien ligt er op 800 USD een psychologisch belangrijke grens die de koers mogelijk kan bereiken.

Belangrijke steunniveaus

De koers van het Nvidia-aandeel is de afgelopen maanden sterk gestegen. Dit soort sterke stijgingen gaan vaak gepaard met correcties. De analisten verwachten dat de koers van het Nvidia-aandeel de komende dagen kan consolideren. De steunniveaus bij 662 USD en 720 USD zijn hierbij belangrijk.

Conclusie

Het Nvidia-aandeel is een interessante belegging voor beleggers die op zoek zijn naar een aandeel met een hoog groeipotentieel. De analisten verwachten dat de koers van het Nvidia-aandeel de komende maanden verder zal stijgen.

Niveau Type Belang
662 USD Steun Belangrijk steunniveau na de recente stijging.
720 USD Steun Extra steunniveau, indien 662 USD doorbroken wordt.
744 USD Weerstand Alltime high, belangrijk psychologisch niveau.
800 USD Weerstand Psychologisch belangrijke grens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.